Hey! Wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Ik stel mezelf graag aan je voor!

Hey, ik ben Phil!

Ik ben 32 jaar, woon samen met de liefde van mijn leven Ymer en onze geweldige hond Odi in mijn geboortestad Tilburg.

Ymer is mijn grootste manifestatie in mijn leven. Ik ben eigenlijk altijd vrijgezel geweest op twee relatietjes van 1 jaar na die niet echt benoemenswaardig zijn. Dankzij praktische actie, de kracht van mijn gedachten en de wet van aantrekking heb ik Ymer weten te manifesteren.

Mijn tweede grootste manifestatie is mijn eigen bedrijf.

Na een heftige jeugd waarin mijn papa heel plotseling overleed toen ik net 12 jaar oud was, wist ik meteen dat ik als beroep mensen wilde helpen.

Dat was toen natuurlijk nog lekker vaag 😉

Ondertussen is het heel erg duidelijk. Ik coach hoogopgeleide vrouwen om hun droomleven voor zichzelf te creëren waarin ze zich niet langer laten tegenhouden door hun eigen belemmerende gedachten, meningen van anderen en verwachtingen vanuit hun omgeving.

Ik geloof in:

Gedachten –> Gevoelens –> Acties –> Resultaat

Gedachten leiden tot gevoelens, gevoelens leiden tot acties en acties leiden tot resultaat.
Elk gewenst resultaat begint bij je gedachten.

Waar waren we gebleven?
Ik haalde mijn bachelor Sociale psychologie en een master Sociologie en dacht alleen maar: ik kan hier helemaal niks leuks mee doen. Ik wil niet volgens de wetten en regels van het zorgsysteem werken.

Dus op 13 augustus 2013 schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel. Ik probeerde het eigenlijk al een paar maanden eerder maar toen werd ik weggestuurd met de mededeling dat mijn bedrijf meer een hobby zou zijn…

Boy, were they wrong…

Ik ben maximaal in mezelf, mijn ontwikkeling als coach en in mijn bedrijf gaan investeren. Ik heb de laatste jaren meer dan €25.000 geïnvesteerd in diverse coachtrajecten, seminars, reizen en trainingen.

Creëer je eigen leven. Jouw droomleven.

Eerlijk? De eerste 2 tot 2,5 jaar verdiende ik nauwelijks geld met mijn bedrijf. Ik hielp bijna iedereen gratis of voor €35 per uur. Gelukkig ontving ik BBZ (Bijzondere bijstand zelfstandige) vanuit de gemeente Tilburg omdat ik mezelf voorzag van werk.

Na 2 jaar kwam ik erachter dat er zoiets bestond als business coaching. Coaches die je helpen bij het succesvol laten groeien van je bedrijf. Vanaf dat moment had ik een nieuwe verslaving. Coaching volgen van de beste business coaches.

Dat leverde me enorm veel op. Na 2,5 jaar nauwelijks geld te hebben verdiend, zette ik opeens €10.000 om met mijn eerste lancering. Vanaf toen is het elk jaar beter gegaan. Ik verdien elk jaar meer geld en ik heb systemen in mijn bedrijf waardoor ik ook steeds meer mensen kan helpen zonder dat het me meer tijd kost.

Na ruim 5 jaar lifecoaching ontdekte ik een nieuwe passie: coaches helpen met de groei van hun bedrijf. Nadat ik 3 jaar lang van de beste business coaches hebt geleerd, kan ik oprecht zeggen dat ik een expert ben geworden in lanceringen, webinars en break even funnels.

Begin 2019 ontstond dan ook Business Upgrade het programma voor coaches waarin we gaan werken aan de groei van hun bedrijf en het creëren van het leven dat ze écht willen dankzij de combinatie business coaching én lifecoaching.

Must knows over Phil:

⭐ Ik ben een backpacker en heb al prachtige reizen mogen maken door Zuid-Afrika, Mozambique, Zambia, Singapore, Indonesië, Borneo, Maleisië, Thailand, Cambodja, Laos, Vietnam, Guatemala, Costa Rica, Nicaragua, Verenigde Staten, Kenia, Sri Lanka, Bali. Ook precies in deze volgorde 😉

⭐ Ik heb 9 jaar op toneel gezeten.

⭐ Ik hou echt van online ondernemen.

⭐ Ik heb een mavo-advies gekregen, accepteerde dat niet ben de havo gaan doen en heb uiteindelijk zelfs een masterdiploma aan de Universiteit van Amsterdam behaald.

⭐ Ik heb mijn eerste 3 webinars gegeven met een pan naast me omdat ik het zo eng vond dat ik dacht dat ik ging overgeven.

 

⭐ Mijn vier voortanden zijn van porselein. Ik had vroeger hele scheve tanden, maar ik kon geen beugel omdat ik een ‘drukkende tong’ heb die na de beugel mijn tanden zou terugdrukken. Ik had er zo een nachtmerries van dat ik nu vier porseleinen facings heb.

⭐ Ik moest vroeger absoluut niets, maar dan ook niets, van honden hebben. Ik ben er ook allergisch voor. Totdat ik Ymer leerde kennen en zijn hond Ido. Binnen een paar maanden had Ido mijn hart verovert en sindsdien ben ik de allergrootste hondenliefhebber in de wereld.

⭐ Ik ben een flexitariar. Wat inhoudt dat ik minimaal 3 tot 4 dagen per week geen vlees eet. Oh ja, ik eet ook geen vis omdat ik geloof dat omdat wij op het land leven we niets uit de zee moeten eten.

⭐ Ik fitness twee keer in de week.

Nu je mij kent vraag je je misschien af wat de volgende stap kan zijn?

Drie mogelijkheden:

1. Je bent coach en wilt hulp bij het succesvol laten groeien van je bedrijf. Snap ik, dat wilde ik ook! Download nu gratis de Tool om jouw online coachpraktijk in één overzicht helder te hebben.

2. Je bent een vrouw die denkt: ‘aargh ik weet niet wat ik wil in het leven. Ik leef niet zoals ik wil. Is dit het nou?’ In dit geval moet je echt gratis mee doen aan mijn 4-daagse Weten wat je wél wilt Minitraining.

3. Je hebt genoeg gelezen en voelt dat het tijd is voor actie. Je wil samen aan de slag. Super leuk! Neem hier contact met me op. Ik kijk uit naar je bericht 😊