Phil van Son

Business & Life Coach

Waarom Lifecoach Phil jou wil helpen te leren hoe je gelukkig kan zijn met jezelf

We willen allemaal gewoon simpel gelukkig zijn. Maar waarom zijn we dat dan niet helemaal? Omdat we het geluk zoeken op de verkeerde plek.

Echt gelukkig zijn zit in jezelf en is niet afhankelijk van andere mensen of materialistische dingen.

Na jaren lang, overal en nergens, het geluk te hebben gezocht weet ik nu dat het geluk alleen maar te vinden is in jezelf.

Gelukkig zijn met jezelf, ook als je alleen bent, wat de omstandigheden ook zijn en leven volgens jouw eigen waarden en prioriteiten. Dat is, geloof ik, de aller grootste kracht.

Alles wat ik doe of maak is gebaseerd op het aanspreken van je eigen kracht. Ik ben niet degene die jou helpt, ik ben alleen maar degene die zorgt dat jij jezelf kan helpen.

Want daar gaat het om: dat jij genoeg handvatten en tools hebt om de problemen die je op je pad tegenkomt aankan.

 

Gratis online training: In 7 stappen af van het onrustige gevoel ‘is dit het nou?’ (en weten wat je wél wilt)

  • Hoe je ondanks je verleden of tegenslag je droomdoelen kan realiseren.
  • Hoe je de shift maakt van: het leven overkomt me naar >> ik creëer het leven.
  • Hoe jij in een enorme levensflow kan komen die niet meer te stoppen is. En meer…

“We act as though comfort and luxury were the chief requirements of life.
All that we need to make us happy is something to be enthusiastic about.”

– Albert Einstein (1879-1955)

Wie ben ik nu eigenlijk?

Mijn naam is Phil van Son. Mijn gehele naam is Philomena. Ik dacht ik benoem het even, voor als je nog in de veronderstelling was dat ik een man ben. Ik ben geboren in 1987 en woon in Tilburg. Ik streef als lifecoach om mensen te helpen gelukkig te zijn en blijven.

Qua scholing heb ik mijn havo diploma gehaald, daarna mijn hbo propedeuse social work, gevolgd door de bachelor sociale psychologie en ik eindigde met mijn master diploma sociologie met een specialisatie in ‘gender, sexuality and society’.

Maar het meest geschoold ben ik door het leven. Door de dingen die ik vroeger heb meegemaakt, door vele verre lange reizen te maken, door liefde te ontvangen en kwijt te raken. Ik ben hoogsensitief, helderwetend, en heldervoelend.

Ik werk vanuit passie, kennis en levenservaring. We zullen ons richten op positief denken, mindful leven, bewustwording dat jij verantwoordelijk bent voor jouw eigen leven en geluk, leven in het hier en nu, en per levensgebied stapje voor stapje zorgen dat je gelukkig bent en blijft.

Heb je vragen? Laat het ons weten!

1 + 13 =