Webinar in 7 stappen - Lifecoach Phil - Creëer je droomleven

Gratis online training:
In 7 stappen af van het onrustige gevoel ‘is dit het nou?’
(en weten wat je wél wilt)


Dinsdag 24 september 19:30 OF woensdag 25 september 19:30

 Je ontdekt in de training:

  • Waar je moet beginnen. Wat je eerste stap is
  • Hoe je je niet meer laat tegenhouden door dat stemmetje dat zegt dat je iets niet kan
  • Hoe je schijt kan hebben aan wat anderen denken
  • Hoe je kan gaan dansen met de beren op de weg
  • Wat je nooit moet doen als je je droomleven wilt gaan leiden
  • Heb je vragen voor me? Ik beantwoord ze persoonlijk in de Q&A

Privacy Policy: Als jij je aanmeldt voor de gratis online training ga je akkoord met je aanmelding voor ons e-mail bestand waarin we je tips, inspiratie en nieuws sturen hoe jij het leven kunt gaan leiden dat je wilt én verdient.

Enthousiaste reacties van eerdere deelnemers:

Weet dat jouw webinar echt iets heeft los gemaakt. Ik wil niet meer vast zitten, hangend in mijn zetel, wachtend tot de dag voorbij is. Ik wil vooruit, keuzes maken, mogelijkheden zien, écht voor mezelf zorgen. Dit is echt een AHAmoment voor mij. Ik heb al zoveel webinars en workshops bekeken en gehoord. En waarschijnlijk dezelfde boodschappen in een ander jasje gezien. Maar bij jouw webinar klikte het! Ik heb nog nooit zo actief mee in de chat geweest als bij jou. Je had me helemaal mee. 3 jaar heb ik gewacht en gewerkt voor dit moment. Een shift in mijn mindset, mij echt te voelen dat ik ervoor ga, en ook voor mezelf zorg.
Je hebt geen idee hoeveel dit voor mij betekent, of je weet het net wel!
Héél erg bedankt Phil. Ik hoop dat ik van jou nog veel mag leren.

Veel liefs,
Jessica Peters

“Het was een waardevolle sessie en empowering start van de dag! Ik heb mijn aantekeningen en zal aan de slag gaan met KEUZES in kleine stapjes :-)”  Franziska

“Het is net alsof ik mezelf hoor praten, erkenning!”  Loes

“Heel leerrijk zo dat persoonlijke voorbeeld!”  Marijke

“Ik krijg instant energie van je, Phil! Zalig!”  Vanessa

Creëer je droomleven