Ben jij vrijgezel terwijl je dat niet wilt? Gouden tip! - Lifecoach Phil - Creëer je droomleven

Ben jij de enige vrijgezel in je vriendengroep?

Heb je al heel veel dates gehad maar alles loopt uit op niks?

Van speeddaten tot internetdatingsites tot tinder tot via-via dates? Dat is super frustrerend!

Tijd voor de gouden tip!

De gouden tip!

Constant stelletjes om je heen zien terwijl jij geen relatie hebt maar dat wel wilt is helemaal niet leuk. Je hebt zeker al redelijk genoeg van dat je vrienden tegen je zeggen: “Je komt zeker snel iemand tegen” en “Ik snap er niks van jij bent hartstikke leuk”.

Hoe komt het dat je vrijgezel bent? Ben je mega kieskeurig? Je wordt gewoon niet verliefd? Misschien stort je je te erg op mensen en schrik je ze zo af? Of val je juist op onbereikbare types?

Wat het ook is, ik weet één ding heel zeker en dat is dat er voor jou buiten de geschikte partner rondloopt. Alleen is er één les die je eerst nog moet leren voordat je toekomstige relatie liefdevol en perfect kan worden.

Gouden tipJe kan pas gelukkig worden met iemand anders als je gelukkig bent met jezelf.

Je trekt aan wat je uitstraalt

Hoe afgezaagd je dit ook misschien vind klinken, het is echt zo. Je trekt aan wat je uitstraalt.

Gelukkige mensen trekken gelukkige mensen aan en saaie mensen trekken saaie mensen aan. Gelukkige mensen zijn ook veel aantrekkelijker.

Denk er maar eens over na: bij wie vind je het leuk en fijn om in de buurt te zijn? Zijn dit juist vrolijke, zelfstandige mensen of afhankelijke, verdrietige mensen?

Precies! Hoe je je voelt uit zich in je lichaamshouding, je gedrag en je uitstraling. Mensen zien en kunnen aanvoelen of jij een partner zoekt als opvulling om jou gelukkig te maken. Wat niet zo heel aantrekkelijk is.

Of dat je eigenlijk niemand nodig hebt om gelukkig te zijn maar dat een leuke aanvulling altijd welkom is. Wat wel heel aantrekkelijk is.

“I am not single. I am not taken. I am simply on reserve for someone who deserves my heart”.

De zoektocht naar geluk

Geluk zit in jezelf, anderen kunnen je wel tijdelijk gelukkig maken. Je kan bijvoorbeeld een leuke avond met een vriend/in hebben of je kan een aantal maanden tot over je oren verliefd zijn. Maar beide ebt weg en dan heb je weer het gevoel dat jij zelf teweegbrengt.

Jouw geluksniveau zit in jezelf en hangt grotendeels af van je gedrag en denkwijze.

Het is dus hoofdzaak dat je eerst leert gelukkig te zijn alleen met jezelf voordat je op zoek gaat naar een partner. Mijn e-Boek heb ik precies hiervoor geschreven en kan je hier absoluut bij helpen. Het is een investering van €12.95 in je eigen geluk!

Verander dus van zoektocht in plaats van naar een partner, zoek naar je innerlijke geluk.

Stop met piekeren, koester je vriendschappen, wees optimistisch en dankbaar, geniet van het hier en nu en leer jezelf beter kennen.

Wanneer je geluk van binnenuit komt heb je altijd iets om op terug te vallen.

Hoe weet je wanneer je klaar bent
voor een relatie?

Als je voelt dat je niet een partner nodig hebt om gelukkig te zijn omdat je al gelukkig bent, dan ben je er klaar voor!

Lees ook: