De vision board workshop in Tilburg, hoe ziet die eruit? - Lifecoach Phil - Creëer je droomleven

De vision board workshop in Tilburg is een creatieve, interactieve manier om je doelen te bereiken.

Met een paar vrienden/innen, collega’s of familie is het een super leuke middag of avond activiteit.

Tijdens de workshop krijg je persoonlijke coaching zodat je bijvoorbeeld niet blijft vast zitten in je perfectionisme en er is tijd genoeg voor je vragen en hulp.

Hoe gaan we in de vision board workshop
aan de slag?

Iedereen krijgt een canvas om zijn/haar vision board of mood board op te gaan maken. Er zijn stapels verschillende soorten tijdschriften aanwezig en natuurlijk kleurpotloden, lijm, scharen, vilstiften, stickers en nog meer. Het is wel een aanrader om bijvoorbeeld persoonlijke foto’s of hobby tijdschriften mee te nemen als je daar iets specifieks uit wilt gebruiken voor je vision board of mood board.

Neem tijdens de vision board workshop de tijd om jezelf te laten inspireren door tijdschriften en anderen en wees vooral niet bang om om hulp te vragen aan elkaar of aan mij als Lifecoach. Wees ook niet bang om iets fout te doen, er is namelijk helemaal niets fout. Het is jouw vision board en die hoort te zijn zoals jij die maakt.

“The difference between who you are and who you want to be…is what you do”.

Je kan ook als je het fijn vindt, bijvoorbeeld de eerste stappen om je doel toe te verwezenlijken verwerken in je vision board. Ook hier kan ik je natuurlijk bij helpen. Probeer bij het maken zo specifiek mogelijk te zijn. Hoe meer details, hoe beter je het voor je kan zien en hoe gemakkelijker het is om je doel te gaan bereiken. Dus niet alleen als doel ‘een mooie tuin’ maar ‘een mooie tuin, met veel bloemen, een leuk bankje, houten schutting etc.’

Visual reminder

Een foto zegt meer als 1000 woorden. Door telkens weer je mooie vision board te zien, blijf je jezelf activeren zodat het niet op de “ooit” stapel komt.

Het is een visual reminder voor jezelf dat je jouw project (nieuwe tuin, boek schrijven, promotie halen) wil en gaat uitvoeren.

Bedenk een goede, strategische plek om je vision board neer te zetten of op te hangen. Met strategisch bedoel ik een plek die je dagelijks ziet.

Misschien wil je je vision board vol in de woonkamer hangen omdat je er mega trots op bent. Maar het kan ook zijn dat je het liever privé op je slaapkamer hangt omdat je het te persoonlijk vindt.

Zo lang het een plek is waar jij je fijn bij voelt maar die je wel dagelijks even ziet.

Breng de toekomst naar het nu

Elke keer als je naar je vision board kijkt, stel je dan voor dat je al bereikt hebt wat je doel is. Probeer te geloven en te voelen dat je doel bereikt is. Wat voel je? Voelt goed he? Hou dat gevoel vast, het geeft energie.

Wat je doel ook is, haal het naar het nu in plaats van dat je het in de toekomst laat. Merk op hoe je praat of denkt over je doel. Is het meer een: ‘ik ga ooit’ of ‘ik zal een keer’, of praat en denk je in termen van nu, in het heden?

Vaak denken we na over dingen die we niet willen en niet leuk vinden en dat draaien we nu om. Tijdens de vision board workshop in Tilburg sta je stil bij de dingen die je wel wilt in het leven. Datgene wat jij graag wilt bereiken, of het nu één doel is zoals zelfvertrouwen of meerdere doelen zoals je droomleven in kaart, staat centraal in de workshop.

Voor meer informatie lees ook:

Praktische zaken:
De workshop vision board maken in Tilburg is inclusief:

– Materiaal (tijdschriften, scharen, lijm, kleurpotloden, viltstiften, stickers)

– Canvas

– Coaching

– Drankjes en wat te knabbelen

Tip!
Neem een paar foto’s of kopieën van jezelf, vrienden, familie etc. mee om aan je vision board toe te voegen. En als je speciale tijdschriften hebt van je interesses of hobby’s neem ze dan mee zodat je er eventueel afbeeldingen uit kan halen. Er zijn heel veel tijdschriften maar het zou zonde zijn als er toevallig net niet jouw hobby tijdschrift tussen zit.

Locatie: 
Bij jouw thuis
Ik kom naar jou toe (reiskosten breng ik in rekening voor de klant per kilometer 0,19 Euro)

Op locatie
Vanaf vijf personen mogelijk, bijvoorbeeld in The Flower of Life ruimte in Pleïade Tilburg
Nieuwlandstraat 36, 5038 SP Tilburg

of

Als de workshop voor drie personen of vier personen is, is het mogelijk om het in mijn praktijk te houden.
Praktijk Lifecoach Phil
Juralaan 140, 5022 LJ Tilburg

Tijd:
De workshop duurt 2,5 uur.

Kosten:
€49.50 p.p. inclusief btw voor particulieren, voor bedrijven exclusief btw.

Maatwerk:
Vind je het leuk om dit met een groep vriendinnen, vrienden, familie of collega’s te doen? Liever bij jullie op locatie? Neem contact op voor de mogelijkheden!