De vision board workshop in Tilburg, de manier om je doel te bereiken! - Lifecoach Phil - Creëer je droomleven

De vision board workshop in Tilburg is de manier om op een creatieve manier je doelen te bereiken!

Wat je doel ook is, met de workshop en persoonlijke coaching terwijl je je board maakt, zijn je doelen weer binnen handbereik!

Wat is een vision board?

Het is een collage van afbeeldingen, tekeningen, foto’s en/of eventueel teksten die te maken hebben met je doel. Je doel en je board kan gaan over:

  • Materiële dingen: je droom huis, je droom tuin, je droom auto of je droom slaapkamer
  • Bestemmingen: je droom vakantie, je droom citytrip of je droom weekendje weg
  • Hobby’s: sporten, koken, verzamelingen, muziek maken
  • Mensen: je droom partner, je vriendengroep, je familie, je gezin
  • Werk: je eigen bedrijfje beginnen, nieuwe baan, promotie

Je mag ook een mood board maken tijdens de workshop in plaats van een vision board. Een mood board is een collage of visualisatie van een gevoel, idee, concept of gedachte.

“The secret of having it al is believing you already do…”

Het visuele aspect

Iedereen heeft doelen in het leven. Alleen veel doelen zweven gewoon ergens in je hoofd, waardoor ze niet bereikt worden. Af en toe zie je een film of iets op straat en herinner je weer wat je ook alweer wilde en voordat je een plan de campagne maakt, ben je het eigenlijk alweer vergeten.

Sommige doelen zoals een nieuwe studie halen, andere baan, een sixpack aan buikspieren, je huis anders inrichten etc. voelen ook ver weg en te groot, waardoor je niet weet waar je moet beginnen en direct denkt dat het voor jou toch niet haalbaar is.

Door je doelen uit je hoofd en op een board te plaatsen maak je ze visueel aanwezig. Waardoor je letterlijk je doelen voor ogen ziet. Je hersenen reageren veel sterker op beelden dan op tekst gedachten. Je kan wel af en toe denken: ‘ik wil op mijn droomvakantie’ maar dan gebeurt er weinig. Dat heb je waarschijnlijk al gemerkt.

Met een board vol afbeeldingen, verf, stickers, teksten en alles erop en eraan weet je waar je naar toe werkt en zal je het dus ook gaan halen.

Concreet werk je naar je doel toe

Met het vision board en de persoonlijke coaching worden je doelen ook concreter en zie je de stappen voor ogen. Dus je doel is niet meer: ‘ik wil een mooiere tuin’, want hoe kun je nu een mooiere tuin creëren als je niet eens weet wat je precies wilt?

Hoe specifieker je je doel voor ogen ziet hoe gemakkelijker het is om het te gaan bereiken. Dus je doel wordt bijvoorbeeld: ‘ik wil een tuin met veel bloemen, een moestuintje, een hogere schutting en een leuk bankje’. Veel duidelijker toch als je het concreet maakt? Precies!

De eerste stap om je doel te gaan bereiken is dus het concreter maken en het echt voor je zien. En dat is precies wat je tijdens de vision board workshop in Tilburg gaat doen. Alle materialen om een mooi board te maken en persoonlijke coaching tijdens het proces zorgen er beiden voor dat het een geslaagde workshop wordt.

Ga naar huis met een prachtig vision board!

Vele gingen Anke en Rebecca voor maar zij waren zo dapper om hun prachtige vision board en zichzelf op de website te tonen! Hieronder het resultaat:

Voor meer informatie lees ook:

Praktische zaken:
De workshop vision board maken in Tilburg is inclusief:

–          Materiaal (tijdschriften, scharen, lijm, kleurpotloden, viltstiften, stickers)

–          Canvas

–          Coaching

–          Drankjes en wat te knabbelen

Tip!
Neem een paar foto’s of kopieën van jezelf, vrienden, familie etc. mee om aan je board toe te voegen. En als je speciale tijdschriften hebt van je interesses of hobby’s, neem ze dan mee zodat je er eventueel afbeeldingen uit kan halen. Er zijn heel veel tijdschriften, maar het zou zonde zijn als er toevallig net niet jouw hobby tijdschrift tussen zit.

Locatie:
Bij jouw thuis
Ik kom naar jou toe (reiskosten breng ik in rekening voor de klant per kilometer 0,19 Euro)

Op locatie
Vanaf vijf personen mogelijk, bijvoorbeeld in The Flower of Life ruimte in Pleïade Tilburg
Nieuwlandstraat 36, 5038 SP Tilburg

of

Als de workshop voor drie personen of vier personen is, is het mogelijk om het in mijn praktijk te houden.
Praktijk Lifecoach Phil
Juralaan 140, 5022 LJ Tilburg

Tijd:
De workshop duurt 2,5 uur.

Kosten:
€49.50 p.p. inclusief btw voor particulieren, voor bedrijven exclusief btw.

Maatwerk:
Vind je het leuk om dit met een groep vriendinnen, vrienden, familie of collega’s te doen? Liever bij jullie op locatie? Neem contact op voor de mogelijkheden!