Suf leven? Daag jezelf uit, vergroot je wereld! - Lifecoach Phil - Creëer je droomleven

Heb jij het gevoel dat je leven suf is? Op zich heb je gewoon een leuk leven maar het is altijd hetzelfde?

Je bent niet de enige die zich zo voelt. Tijd om de sleur te verbreken!

Iets nieuws doen

Je hebt een leuk leven maar de pit is er een beetje uit. Je hebt je vrienden, je werk, je dagelijkse bezigheden. Maar je doet of ontmoet nooit echt iemand nieuws.

Dat kan gebeuren! Maar hoe los je het op? Ga nieuwe dingen doen. Zo simpel als het klinkt, zo simpel is het eigenlijk ook wel ;-).

Blijf jezelf uitdagen met nieuwe dingen/activiteiten in je leven. Het is leuk en leerzaam om nieuwe dingen te doen, je krijgt er meer energie van en je doet nieuwe indrukken op.

Zo blijf je je wereld vergroten. En wordt de kans op liefde, nieuwe vriendschappen, plezier, geluk groter.

Blijf je ontwikkelen

Waar droomde je als kind van? Waar droom je nu van? Fantaseer zonder kaders en regels, alle is mogelijk. Verdring nooit je dromen. Sta open om te fantaseren over wat je allemaal leuk lijkt in je ontwikkeling.

Als je nieuwe activiteiten wilt ondernemen en je weet niet hoe of wat, zoek dan eens op wat je allemaal in jouw omgeving kan doen. Brainstorm met vrienden en familie wat hun leuk vinden om te doen. Google op het internet naar leuke dagjes uit enzo. Er is zoveel te doen. De leuke dingen raken nooit op!

“When was the last time you did something for the first time?”

Vrienden van vrienden

Via nieuwe hobby’s en activiteiten zul je sowieso nieuwe mensen leren kennen. Maar praat juist ook op verjaardagen van vrienden met de mensen die je niet kent. En blijf niet alleen bij je vrienden zitten.

Zorg ook dat je een open houding hebt zodat mensen ook jou aanspreken. Denk bij een open houding aan je lichaamstaal, glimlachen, oprecht rondkijken en mensen aankijken, rondlopen niet constant blijven zitten op je plek.

Misschien ontmoet je een nieuwe liefde. Misschien een nieuwe vriendschap. Misschien word je geïnspireerd. Er kan zo veel gebeuren als je jezelf er voor openstelt!

Lees ook:

Hoe ziet je week eruit?

Kijk aan het begin van elke week even in je agenda hoe je week eruit ziet. Heb je genoeg leuke dingen gepland? Zo niet plan wat extra leuke dingetjes. Heb je genoeg tijd voor jezelf? Zo niet creëer ruimte in je agenda voor jezelf.

Je week hoeft niet van uur tot uur gepland te zijn, integendeel, maar zorg dat je in je eigen behoefte voorziet. Wordt het een standaard week met nog wat gaten. Waarvan je weet dat je die gaat vullen met suf voor de tv hangen of een afwasje. Plan dan iets nieuws in!