Beledigingen en het nare gevoel dat je ervan krijgt (dit is mijn advies) - Lifecoach Phil - Creëer je droomleven

Eén van mijn VIP klanten van de Terug In Je Eigen Kracht training ziet zichzelf op dit moment als een stille muis, iemand die er niet toe doet, iemand die over het hoofd wordt gezien.

En ze wil iemand zijn (toekomstige zelf) die zichzelf waardevol vindt, in het licht gaat staan, die gehoord en gezien wordt.

Eén van de praktische opdrachten die ze heeft meegekregen is dat ze op elke vergadering op haar werk iets gaat zeggen. Ze zit boordevol goede ideeën die gehoord mogen worden. Alleen hield haar verhaal haar nog tegen om dit te doen.

Vandaag heeft ze de intentie om in de vergadering van zich te laten horen. Net voor de vergadering komt een collega naar haar toe en hij beledigt haar keihard in haar gezicht. Ze is ondersteboven en zou eigenlijk het liefste in de wc een potje gaan huilen. Maar we hebben het afgesproken en ze wil in haar toekomstige zelf stappen. Ondanks haar gevoel deelt ze haar goede ideeën tijdens de vergadering. Ze is mega trots op zichzelf en terecht!

 Maar dit nare vervelende gevoel krijgt ze niet van zich afgeschud. Logisch! Ze stuurde me een berichtje met de vraag: ‘Wat kan ik doen heb je advies voor me?’

Mijn antwoord deel ik met je in de video.