In de vision board workshop in Tilburg mag je natuurlijk ook kiezen om een mood board te maken!

Door middel van je board en de persoonlijke coaching wordt je doel, gevoel of idee meer dan alleen een hoopvolle wens. Je gaat het bereiken!

Wat is er nu zo leuk aan een vision board / mood board workshop?
Een vision board maken is een heerlijke creatieve manier om met je persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. Het is een goede manier om je collega’s beter te leren kennen, om weer eens quality tijd met je vrienden/innen te hebben of om gezellig met je gezin/familie bezig te zijn.

Bezig zijn met je doelen, de dingen die je graag wilt bereiken in je leven, geeft ontzettend veel energie. Het gevoel dat het werkelijk wordt en echt in handbereik is, is inspirerend. Je dromen stapje voor stapje uit laten komen, wat is er nu leuker?

Een vision board is eigenlijk een soort catalogus van je favoriete dingen. Je kan er alles in verwerken wat je wilt. Tijdens de workshop mag je er ook voor kiezen om een mood board te maken in plaats van een vision board.

“This is the beginning, of anything you want”.

Wat is het verschil tussen een mood board en een vision board?
Een vision board is een collage van je doel of doelen en een mood board is een collage of visualisatie van een gevoel, idee, concept of gedachte.

Als je bijvoorbeeld meer balans in je leven wilt, kun je hier een mood board over maken. Of als je een bepaald concept wilt visualiseren voor je werk of voor een persoonlijk project kan een board je hierbij helpen.

Hoe helpt een vision board workshop mij mijn doelen te bereiken?
Tijdens de workshop vision board maken ga je je doelen visualiseren en verwerken in een collage. Maar het is heel gebruikelijk dat je tijdens het brainstorm proces een paar keer vast loopt op vragen zoals:

  • Hoe verwoord ik mijn doel?
  • Wat zijn de stappen naar mijn doel?
  • Hoe maak ik mijn doel specifieker?

En dan kan je perfectionisme natuurlijk ook nog de kop op steken. Bij deze vragen en dit soort problemen help ik als Lifecoach je verder tijdens de workshop.

Je mooie vision board mag je natuurlijk naderhand mee naar huis nemen. Het werkt het beste als je er regelmatig, het liefste dagelijks, naar kijkt.

De constante herinnering aan je duidelijk gevisualiseerde doel maakt je elke dag weer enthousiast en gemotiveerd om er voor te gaan.

Doordat je vaak naar je mood of vision board kijkt, wordt het in je geest opgeslagen.

Je onderbewuste gaat er ondertussen, zonder dat jij het merkt, mee aan de slag. Waardoor je soms elke dag of een paar keer per week opeens weer nieuwe ideeën krijgt en verder kan.

Voor meer informatie lees ook:

Praktische zaken:
De workshop vision board maken in Tilburg is inclusief:

– Materiaal (tijdschriften, scharen, lijm, kleurpotloden, viltstiften, stickers)

– Canvas

– Coaching

– Drankjes en wat te knabbelen

Tip!
Neem een paar foto’s of kopieën van jezelf, vrienden, familie etc. mee om aan je vision board toe te voegen. En als je speciale tijdschriften hebt van je interesses of hobby’s neem ze dan mee zodat je er eventueel afbeeldingen uit kan halen. Er zijn heel veel tijdschriften maar het zou zonde zijn als er toevallig net niet jouw hobby tijdschrift tussen zit.

Locatie:
Bij jouw thuis
Ik kom naar jou toe (reiskosten breng ik in rekening voor de klant per kilometer 0,19 Euro)

Op locatie
Vanaf vijf personen mogelijk, bijvoorbeeld in The Flower of Life ruimte in Pleïade Tilburg
Nieuwlandstraat 36, 5038 SP Tilburg

of

Als de workshop voor drie personen of vier personen is, is het mogelijk om het in mijn praktijk te houden.
Praktijk Lifecoach Phil
Juralaan 140, 5022 LJ Tilburg

Tijd:
De workshop duurt 2,5 uur.

Kosten:
€49.50 p.p. inclusief btw voor particulieren, voor bedrijven exclusief btw.

Maatwerk:
Vind je het leuk om dit met een groep vriendinnen, vrienden, familie of collega’s te doen? Liever bij jullie op locatie? Neem contact op voor de mogelijkheden!