Loslaat Challenge - Lifecoach Phil - Creëer je droomleven

Hoe zou het voor je zijn als je het volgende zou loslaten:

Je angsten
De beren op de weg?
De kritische stemmetjes?
Je perfectionisme?
Wat mensen van je denken?
Je verhaal met alle oordelen?

“Ik twijfel veel aan mezelf en trek me heel veel aan van wat anderen van mij denken.”

“Ik pas me te makkelijk aan en vind het lastig om sterk te staan voor wat ik denk en wil.”

“Ik geloof te weinig in mezelf en ben vaak bezig met het pleasen van anderen.”

“Ik ben zo onzeker over mezelf, over wat ik kan, wil en wat ik doe. Ik word er gek van.”

“Ik voel me gevangen in mijn eigen onmacht.”

“Ik lijk als een soort derde persoon naar mezelf te kijken en mezelf te bekritiseren. Hier word ik zo moe van.”

“Ik leef niet echt voluit, ik doe maar wat en voel niet goed meer wat ik zelf wil.”

“Ik wil dolgraag weer positief kunnen zijn, in mezelf kunnen geloven en energiek zijn. Maar op dit moment lukt niets.”

“Ik voel me opgesloten in mezelf.”

“Soms voel ik me compleet leeggezogen, maar tegelijk bomvol met tornado's aan gedachten van binnen en een omkerende maag.”

“Ik kan al jaren niet in de spiegel kijken en vooral niet in mijn eigen ogen kijken.”
Je ziet niet hoe haalbaar je dromen zijn. Met gemak gooi je barrières op en creëer je je eigen beren op de weg. Vaak een hele logische reactie. Die barrière is er niet zomaar. Hij beschermt je en daar ben je veilig. Maar wat is het nu echt wat jou tegenhoudt?

Op het moment dat je alleen al denkt aan je dromen schreeuwt de inner criticus al heel hard dat het toch niet voor jou is weggelegd. De inner criticus is dat stemmetje dat zegt dat je iets niet kan, dat je mensen zal teleurstellen, dat mensen je minder aardig en leuk zullen vinden.

Een beter inzicht in jezelf en jezelf dus beter kennen is een onmisbaar onderdeel van een gelukkig leven. We gaan voor actie en effect. We gaan innerlijk werk verrichten. We gaan de inner criticus een toontje lager laten praten 😉

Ik leer je in de Loslaat Challenge hoe je datgene wat jou tegenhoudt kunt gaan loslaten. Elke dag een praktische oefening om direct resultaat te bereiken.

“Let go of who you think you’re supposed to be and embrace who you are”

– Brené Brown

Wat krijg je?

Hoe zou jouw leven eruit zien als je je angsten kon loslaten? Als je je rugzak niet meer mee hoeft te tillen als een betonblok? De wereld ligt letterlijk aan jouw voeten. Wat wil je bereiken?

Alle regels, kaders, hokjes en grenzen zijn weg. Alles is er in overvloed: energie, geld, liefde, vriendschappen.
Hoe ziet jouw droomleven er dan uit?

Krijg direct toegang tot de Loslaat Challenge

 

10 dagen, 10 video’s, 10 opdrachten

Loslaat dagboek

Bonus; GameChanger werkboek

Bonus; Loslaat Visualisatie

Extra Bonus; meditatie 'je spirituele wezen'

Direct toegang

Levenslang toegang

Schrijf je in en ga direct aan de slag

Laat los wat je niet meer nodig hebt en maak stappen richting je droomleven

 €100

€25

Wat anderen zeggen

Lieve Phil, de loslaat challenge is eigenlijk mijn eerste stap voor mijn nieuwe toekomst. Ik had echt het gevoel dat ik voor mezelf heb gekozen en dat ik iets voor mezelf ging doen en niet voor anderen. Daarna heb ik me ook aangemeld voor TIJEK, omdat ik dolgraag verder wilde en het gewoonweg miste om per week aan mezelf te werken, ook al is het soms moeilijk en vraag ik mezelf af of ik et wel goed doe etc. Dank je wel voor de mogelijkheid om te groeien, mezelf weer te hervinden, dingen uit het verleden te verwerken, maar ook om te leren dat je bepaalde onderwerpen eigenlijk al wel beheerst, maar de bevestiging daarvan pas krijgt door je opdrachtjes. Dank je wel hiervoor!

Gerwin van de Schouw

Phil van Son super! Dankjewel! Ik was er inderdaad al naar aan het kijken en ik ga hem snel doen. Nog een weggevertje. Ik heb er lang over gedacht om te gaan vloggen. Toch is het er nooit van gekomen. Vorige week heb ik een paar live video’s in een Facebookgroep gedaan en vond het eigenlijk wel leuk. Ik ben tijdens het filmen door mijn eigen woonplaats gelopen om wat dingen te laten zien. Dus meteen de eerste keer tussen de mensen in. Ik vind het helemaal niet eng en de blikken van de mensen die het raar vonden deden mij niks. Ik heb zojuist een vlog camera besteld en ik ga een Youtube kanaal starten. Ik was zo ver zonder de challenge nooit gekomen.

 

Janna Decleir - Bosch

Lieve Phil, voor mij heeft de loslaat challenge iets waardevols gegeven dat ik niet alleen sta in deze moeilijke tijd. De manier waarop jij mensen kan inspireren om te leren praten, voelen maar vooral door te gaan om in jezelf te geloven is voor mij persoonlijk het mooiste wat jij in mij hebt los gemaakt.

Ontzettend bedankt voor de mooie challenge.

En ik wil je al mijn medewerking geven.

Liefs Brenda Spitse

Brenda Spitse

Lieve Phil,

Ik heb veel aan de challenge gehad en vooral rust gevonden. Ik doe nog steeds opdracht als dansen op mijn favo muziek of iets creatiefs doen. dat geeft rust. Ik ben geheel gestopt met werken (tijdelijk) om mezelf opnieuw te vinden. Wat er niet is dat ga je missen. En ik weet nu wat ik precies mis en daar ga ik weer mee aan de slag. Ik heb veel inzichten gekregen. Zo weet ik nu waar ik precies naar toe wil. Ik heb geleerd om oude negatieve gedachten van mij af te schudden en om nieuwe negatieve gevoelens niet toe te staan. Niet lang na de challenge ben ik in een diep dal gekomen. Er gebeurde ineens heel veel in mijn leven waar ik niet zo snel van wist hoe ermee om te gaan. Ik denk vooral daarom veel terug aan de challenge en vind er mijn kracht mee terug. Ik heb er dus heel veel aan gehad en misschien wel levenslang. Ik kan je niet genoeg bedanken voor dit initiatief! Je bent echt mijn reddende engels geweest. Groetjes, Janna

Janna Decleir - Bosch

Over Phil

Mijn naam is Phil van Son. Ik ben psycholoog, Master of Science en lifecoach. Maar dat zijn maar gewoon labels. Ik ben het meest geschoold door het leven. Door de dingen die ik vroeger heb meegemaakt, door vele verre lange reizen te maken, door liefde te ontvangen en kwijt te raken.

Ik ben pas echt gaan stralen op het moment dat ik me niet meer liet tegenhouden door gedachten zoals: ‘hier ben ik niet slim genoeg voor’, ‘hier ben ik niet oud genoeg voor’, ‘hier ben ik niet bijzonder genoeg voor’. Ik hoor de gedachten nog wel, maar ik trek me er lekker niets van aan!

Als ik iets nieuws ga ondernemen en ik vind het spannend dan hoor ik mijn inner criticus meteen zeggen: ‘dat lukt je niet, wie ben jij nu om dat te gaan doen.’ En dan zeg ik tegen mijn inner criticus: ‘dat kan misschien wel zo zijn, maar ik ga het toch lekker proberen.’

Met de Loslaat Challenge wil ik jou dat ook heel graag leren. Zodat je kan gaan stralen en het leven kan gaan leiden waar je van droomt. Niets houdt je meer tegen.