Imperfectie challenge - Lifecoach Phil - Creëer je droomleven

Hoe zou het voor je zijn als:

Je je niet meer constant druk zou maken over wat mensen van je denken.
Spanning, stress en negatieve gedachten niet meer de baas over jou zijn.
Je imperfectie jouw kracht wordt.

“Nog niet goed genoeg, dat is wat ik dagelijks denk.”

“Dit moet nog, dat moet nog, dit moet beter. Ik straal minder dan dat ik zou willen en kunnen.”

“Ik kan anderen altijd super goed advies geven om dingen los te laten, maar vergeet dan over het algemeen om goed naar mezelf te kijken en mijn eigen advies ter harte te nemen….”

“Ik heb stappen gezet, ik heb goede ideeën, ik ben positief en geloof in oneindige mogelijkheden. Maar van binnen is er toch altijd nog dat gevoel van kan ik dit wel? Ben ik wel goed genoeg hiervoor

“Ik blokkeer regelmatig omdat ik in mijn hoofd blijf hangen, denkend dat het beter moet en denk nee kan ik toch niet…”

“Ik wil mijn leven terug

“Als ik mijn perfectionisme los zou kunnen laten, zou ik eindelijk mezelf kunnen zijn.”

“Ik word heel vaak zo moe van mezelf omdat “prima” juist net niet “perfect” is.”

“De perfectionist in mij, wil niet stap voor stap, maar direct alles en ook alles meteen perfect. En daardoor vertraagt mijn werkproces, wat mij erg frustreert.”

“Perfectionisme is gelijk aan mij. Soms word ik gek van mezelf, omdat ik het idee heb dat ik niet genoeg tijd heb om alles goed te kunnen doen.”

Er zal nooit een dag komen dat je straalt van het blijvend nimmer falend zelfvertrouwen.
Dat bestaat gewoonweg niet. Maar wat bestaat er wel? Je niet laten leiden door je inner critic.
Dat stemmetje dat zegt dat je niet goed genoeg bent, niet mooi genoeg bent, niet slim genoeg bent.

Leren leven met zelftwijfel zonder dat het je tegenhoudt. Dit is naar mijn mening een noodzakelijke levensvaardigheid.
Want pas dan kun je het leven gaan leiden waar jij van droomt en dat jij absoluut verdient.

Ik leer je in de Imperfectie Challenge hoe je jouw imperfectie kan omarmen. Elke dag een praktische oefening om direct resultaat te bereiken.

“Let go of who you think you’re supposed to be and embrace who you are”

– Brené Brown

Wat krijg je?

Hoe zou jouw leven eruit zien als je je niet meer tegen laat houden door belemmerende gedachten?

Welke dromen ga jij laten uitkomen als je niet meer al je energie kwijt bent aan perfect proberen te zijn?
Hoe zou je lijf zich voelen als die eindelijk gewoon goed is zoals die is?

 

Krijg direct toegang tot de Imperfectie Challenge

10 dagen, 10 video’s, 10 opdrachten
Imperfectie dagboek
Besloten Facebook groep
Bonus; Meditatie voor meer zelfliefde en zelfvertrouwen
Extra Bonus; 3 video’s voor imperfecte verdieping
Direct toegang

Schrijf je in en ga direct aan de slag

Omarm je imperfectie en leef je mooiste leven

 €100

Wat anderen zeggen

Ik heb deze Challenge vorig jaar ook gedaan. Ik zat toen in een heftige burnout en heel slecht in mijn vel. Het voelde voor mij toen precies hetzelfde: boos, emotioneel, erg onzeker, voelde alles fout door mijn imperfectie. Maar nu een jaar later doe ik weer mee en weet ik dat mijn kwade innerlijke criticus helemaal weg is en ik o van hem ben gaan houden. Dit gevoel heeft mij door de Challenge zo ongelofelijk sterk gemaakt. De Challenge van Phil heeft zoveel meer opgeleverd dan therapie. Ik heb leren loslaten wat ik zo moeilijk vond maar kijk er nu positief op terug en mijn zelfwaarde is zo positief veranderd. Volg je gevoel maar, maar juist door de Challenge komen deze gevoelens die wij wegstoppen los en daar komt enorm veel emotie en boosheid bij los. Ik wens je heel veel sterkte.

Marja de Jong

De imperfectiechallenge heeft me meer rust gebracht. Ik hoef niet meer te rennen, lopen is snel genoeg. En het heeft me geleerd dat ik als ik iets wil veranderen dat ik dat dan moet gaan doen en niet moet gaan wachten tot dat een ander het voor mij gaat doen. Ik ervaar meer ontspanning ik ben liever tegen mezelf en misschien een beetje een “negatief effect”, ik ben sinds de challenge al 2 keer door mijn wekker heen geslapen en dat vonden de mensen die aan de deur stonden waarmee ik had afgesproken niet leuk, maar ik voelde me er niet meer schuldig over, blijkbaar had ik de slaap nodig. Kortom ik mag meer en moet minder. Het strenge stemmetje in mijn hoofd is minder aanwezig. En dat vind ik erg fijn!
Kim Benjamins

klassiek homeopaat

Het was een mooie manier om verder aan mezelf te werken. Door jouw eenvoud, begrip en je eigen voorbeeld heb ik veel bereikt in korte tijd. Ben je daar zeer dankbaar voor!

Rufi Wauben

“De challenge was een eyeopener voor me! Ik geloof er in dat dingen niet voor niets gebeuren of op je pad komen, zo ook deze challenge! Ik dacht gelijk dat ga ik doen! Geen twijfel over! Ik heb al veel dingen gedaan maar loop steeds vast op dat ik me laat leiden door m’n gedachten en zo steeds in een neerwaartse spiraal terecht kom. De opdrachten, meditaties en visualisaties en de manier waarop jij in de filmpjes praatte gaf me zo’n enorme boost en ook gaf het me inzicht door de verhalen van anderen te lezen en reacties van anderen… Ik wil nu eerst verder hiermee maar ik blijf zeker jou volgen en in contact met je. Ik vind je een geweldig en inspirerend persoon! Dankjewel daarvoor!❤

Anita de Jonge

Even mijn verwachtingen bijstellen…Dat kritische stemmetje is vaak dominant. Daarom vond ik vooral je filmpjes en podcasts zo fijn. Door jouw energie geloof ik ook echt dat een andere manier van leven mogelijk is. Ik mag meer opkomen voor mijn behoefte dan altijd maar anderen te moeten pleasen. Thanks Powervrouw! Daarnaast is het fijn om iedereen zijn of haar ervaring te horen en hen ook te kunnen helpen.

Lindy van Dingenen

Over Phil

Mijn naam is Phil van Son. Ik ben psycholoog, Master of Science en lifecoach. Maar dat zijn maar gewoon labels. Ik ben het meest geschoold door het leven. Door de dingen die ik vroeger heb meegemaakt, door vele verre lange reizen te maken, door liefde te ontvangen en kwijt te raken.

Ik ben pas echt gaan stralen op het moment dat ik me niet meer liet tegenhouden door gedachten zoals: ‘hier ben ik niet slim genoeg voor’, ‘hier ben ik niet oud genoeg voor’, ‘hier ben ik niet bijzonder genoeg voor’. Ik hoor de gedachten nog wel, maar ik trek me er lekker niets van aan!

Als ik iets nieuws ga ondernemen en ik vind het spannend dan hoor ik mijn inner criticus meteen zeggen: ‘dat lukt je niet, wie ben jij nu om dat te gaan doen.’ En dan zeg ik tegen mijn inner criticus: ‘dat kan misschien wel zo zijn, maar ik ga het toch lekker proberen.’

Met de Imperfectie Challenge wil ik jou dat ook heel graag leren. Zodat je kan gaan stralen en het leven kan gaan leiden waar je van droomt. Niets houdt je meer tegen.