Iedereen heeft een persoonlijke zoektocht naar geluk. Eén van de grootste stappen hierin is toch wel je persoonlijke ontwikkeling. Wie ben je en durf je helemaal jezelf te zijn?

En als je helemaal jezelf durft te zijn, durf je dat dan ook wel echt bij iedereen?

Jezelf zijn, jezelf aan de wereld laten zien en hoe om te gaan met kritiek daar gaat deze video over!

Sanny van Sannyzoektgeluk deelt met ons haar zoektocht en ups-and-downs. Dit is niet alleen heel gaaf maar ook heel erg leerzaam!

Worstel jij er op dit moment mee om jezelf te zijn? Sanny geeft advies!  

Haal meer uit het leven

Sanny haar website en YouTube kanaal gaan over alles wat haar bezig houdt en inspireert. Om haar persoonlijke ervaringen op weg naar happiness te delen, is ze het online programma ‘Sanny zoekt Geluk’ begonnen, daarin gaat ze op zoek naar allerlei manieren om meer uit het leven te halen, minder te piekeren en gewoon blij te zijn met wat je hebt.

Als ik ergens tegenaan loop denk ik vaak: ‘ik ben toch niet de enige met dit probleem of deze issue?’. Ieder mens is uniek maar we hebben vaak wel dezelfde issues en dat is alleen maar handig! Dat betekent namelijk dat we kunnen “spieken” bij iemand anders hoe die het heeft opgelost.

Ik vind dat soort real life verhalen van normale tot gekke problemen en oplossingen of dat nu in een tijdschrift is, op tv of via via echt heerlijk. Maar dan wel met mensen waar ik mij mee kan identificeren en niet supersterren die zwemmen in het geld en ontelbaar veel connecties hebben.

Sanny is zo iemand waar wij ons mee kunnen identificeren en ze wil ook nog van alles met ons delen dus bekijk snel het interview! 

Bekijk het interview!

Deel de video met vrienden, kennissen en collega’s. Leuk voor mij, leuk voor Sanny en leuk voor al die mensen die je ermee kunt helpen.

1:09 Sanny stelt zich voor
1:40 Hoe Sanny haar zoektocht naar geluk is begonnen
4:17 In Sanny haar persoonlijke zoektocht naar geluk die zij deelt met de wereld is zij natuurlijk kwetsbaar, zo gaat ze daar mee om!
6:00 De tip van Sanny om om te gaan met negatieve reacties en afwijzingen
10:02 Sanny vertelt over haar leerproces waardoor ze nu minder last heeft van negatieve reacties en afwijzingen
14:03 Het advies om jezelf te zijn en in je eigen kracht te staan
19:07 De gouden tip om je onzekerheid de baas te worden
24:45 Hoe kun je Sanny bereiken?

Meer weten over Sanny en Sannyzoektgeluk?

Ga naar de website van Sannyzoektgeluk
Check haar YouTube kanaal

Helpen de tips en adviezen jou?

Ik ben benieuwd wat je van het interview vindt en of de tips and tricks jou helpen! Laat je het me weten in de Facebook comments hier beneden 🙂 ?

Liefs,
Phil