Ervaringen - Lifecoach Phil - Creëer je droomleven

Ervaringen

Ik zat niet diep in een put, was niet uitgeblust of ongelukkig. Mijn leven was gewoon goed, lieve vrienden, warme band met mijn familie, inspirerend werk, gezondheid, tijd, ruimte en middelen om mijn hobby’s uit te oefenen en gezellig uit eten te gaan en te borrelen. Toch twijfelde ik, was ik wel écht gelukkig, liet ik mijn geluk niet toch van anderen afhangen?
Door de jaren heen heb ik mezelf goed leren kennen en dacht ik altijd erg ok te zijn met mezelf. Na mijn scheiding had ik dit ook aan mezelf bewezen door mijn leven meteen op te pakken en door te gaan. Alleen was ik ook erg op zoek naar een partner, liefde, iemand om mijn leuke leven mee te delen. Na een paar teleurstellingen in het daten, was ik erg verdrietig en begon ik te twijfelen of ik wel echt zo ok was met mijn eigen leven.
Precies op dat moment zag ik op Facebook de aankondiging van het Online Webinar van Phil om terug in je eigen kracht te komen. Omdat ik juist twijfelde over mijn eigen kracht, werd ik meteen enthousiast en wist ik dat ik dit nodig had! Hierover twijfelde ik dan ook geen moment!
De gesprekken met Phil hebben mij vooral erg geholpen om uit te vinden wat mijn eigen kracht is, ik heb veel geleerd over mijn innerlijke oordelen, en om te vertrouwen op mijn intuïtie en het universum. Afgelopen tijd heeft het universum mij op de cruciale momenten tekenen gegeven, omdat ik me er nu van bewust ben. Gaandeweg het traject ben ik nog meer dan ooit overtuigd van het feit dat ik heel gelukkig ben met mijzelf en met mijn leven. Ik weet (weer) wie ik ben en daar ben ik trots op!

Bedankt!!

Leonie van Campen

Bijna een jaar geleden zag mijn situatie er totaal anders uit: Geen focus, rende mezelf volledig voorbij, overwerkt en geen idee waar ik blij van werd.

Tijd om aan de noodrem te trekken en actie te ondernemen. Ik zag een advertentie van Phil voorbijkomen voor een online training om je passie weer te ontdekken. Na het volgen van de online training heb ik gelijk besloten om deel te nemen aan de Terug in je eigen kracht training.

Het terug komen in je eigen kracht, mijn passie terugvinden en weer in contact komen met mezelf waren voor mij cruciaal. De live coaching gesprekken waren een extra stok achter de deur en gaven mij het gevoel dat ik er niet alleen voor stond.

Nu na bijna een jaar ziet mijn situatie er totaal anders uit: Ik ga mijn droom realiseren en op sabbatical voor aantal maanden. Daarna ga ik op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ik weer volop passie van krijg. De afgelopen maanden heb ik ontzettend veel inzichten gekregen in mezelf en heb ik de handvatten gekregen om echt letterlijk weer terug te komen in mijn kracht.

De een-op-een gesprekken met Phil waren fijn, confronterend maar bovenal heel leerzaam. Momenteel ben ik zen en heb ik volop energie.

Ik vind Phil een hele fijne persoonlijkheid hebben, ze luistert heel aandachtig en weet precies haar vinger op de zere plek te leggen. Onze ontmoeting met de kaartlegging vond ik super leuk en zal mij bij blijven. Ik geloof niet echt in toeval dus weet zeker dat Phil op het juiste moment op mijn pad is gekomen. Wat een verschil met een jaar geleden! Daar ben ik erg dankbaar voor!

 Nogmaals heel erg bedankt!

Liefs,

Ramona

Na 2 Burn-outs in 3 jaar tijd en een enorm gevoel van is dit het nou! Kwam ik via facebook het webinar “Weten wat je wel wil! “van Phil tegen. Wat een inspirerend webinar en meer nog wat een inspirerende en enthousiaste vrouw is Phil. Na afloop van het webinar heb ik ongeveer een kwartiertje zitten twijfelen. (want ga ik wel zoveel geld uitgeven aan mijzelf, dat ben ik toch niet waard). Maar het enthousiasme won en ik heb mij nog dezelfde avond opgegeven. En wat ben ik daar nog steeds ontzettend blij om!

Je wordt echt welkom geheten bij de training zowel door Phil als door alle mede cursisten in de besloten facebook groep. Heel fijn en heel snel vertrouwd. En wat ik het leukste vond om te ontdekken;

Dat ik al na Les 1 vond dat de mensen in mijn omgeving zo anders tegen mij gingen doen, tot (eindelijk ?) het kwartje viel en ik bedacht dat ik na 1 les al zoveel veranderd was. Ik liet niet meer zo maar met me sollen en zei opeens wat ik ergens van vond. En natuurlijk was dat maar met hele kleine dingetjes en met hele kleine stapjes, maar het gebeurden wel.

En nu na ruim een half jaar kan ik zeggen dat mijn leven er behoorlijk anders uit ziet. Ik heb mijn droomdoel ontdekt en ben daar hard mee aan de slag. Ik zie alles positiever en ben dankbaar voor alles wat er op mijn pad komt. Want een negatief persoon of gesprek of uitslag is niets meer of minder dan een les om van te leren. (Lastig maar zeker wel te doen)

Lieve Phil, ik heb ontzettend veel van je geleerd en ik zal dan ook iedereen aanraden om jouw fantastische cursus te volgen.

Liefs,

Patricia van der Weele

Nadat ik het gevoel had dat mijn fundament volledig onder mijn voeten weg was geslagen na de mededeling dat mijn man wilde scheiden had ik het gevoel hulp nodig te hebben. Op internet ben ik gaan rondkijken en vond op de site van Phil precies de vragen waar ik antwoorden op zocht. Ik zou graag willen weten wat te doen met mijn leven en hoe ik dit een positieve draai kon geven. Diezelfde middag heb ik Phil een email gestuurd met de vraag of het programma in mijn situatie helderheid kon bieden. De week erna zaten we al via Skype met elkaar in gesprek voor een introductie. Het programma sprak me aan en ik heb voor de VIP-versie gekozen. Phil coachte mij via Skype.

Vooraf dacht ik dat zulke gevoelige gesprekken niet gemakkelijk zouden gaan via Skype maar toch voelde dit heel goed en vertrouwd. Het programma heeft mij daadwerkelijk getransformeerd tot een krachtig persoon met zelfvertrouwen en door het programma heen voelde ik mijn eigen kracht in mijn lichaam terugvloeien. Samen met Phil en door de online training kwam ik erachter dat ik als mens krachtig, positief en geliefd ben. Vooral de Woordwolk in les 3, waarbij anderen je in 3 woorden mogen omschrijven, was een cadeautje aan mezelf dat mij nog dagelijks kracht geeft. Ik heb er weer geloof in dat er dagelijks mooie dingen, ontmoetingen en kansen op je pad komen, waarbij Phil er voor mij een van was.

De investering is het mij meer dan waard geweest door de persoonlijke groei die ik heb gemaakt en de zelfbewuste, positieve manier waarop ik nu in het leven sta. Ik weet nu waar ik mijn energie wel aan moet besteden.

Liefs,

Anita Harskamp

Wat ik heel waardevol vond aan de training zijn de introductie filmpjes. Het voelde als betrokkenheid vanuit jou bij de training waardoor ik er niet alleen voor stond. Ook vond ik de opdrachten zelf heel fijn. Er is voldoende variatie in de soorten opdrachten en een goede opbouw.

Ik raad anderen aan om deel te nemen aan de training als zij er klaar voor zijn om zelf de touwtjes weer in eigen handen te nemen. Voor mij kwam dit op het juiste moment. Maar het vraagt veel inspanning en eerlijkheid naar jezelf toe. De training is voor iedereen geschikt, als je het echt zelf wilt.

Ik heb geleerd om stap voor stap verder te durven kijken. Ik bleef hangen in het verleden en verschuilde mijzelf in de slachtofferrol. Nu weet ik dat ik hier niet verder mee ga komen. Ik moet het verleden loslaten om verder te kunnen komen en dankzij deze training ben ik daar gelukkig al een stuk verder in gekomen. Ook sta ik nu veel sterker in mijn schoenen. Ik vond mijzelf niets waard en handelde hier ook naar. Ik uitte geen mening, liet alles gebeuren en over mij heen komen met het idee dat ik daar niets van kon of mocht zeggen. Nu weet ik dat ik een prima persoon ben, die er mag zijn zoals ik ook echt ben. Het was een lange zoektocht, wie ben ik nou echt.. Ik heb deze zoektocht ook nog niet afgerond, maar kan door de training positief vooruit kijken!

Mijn grootste inzichten zijn:

– Dat ik er als mens gewoon mag zijn.
– Ik heb veel beter een idee bij ‘wie ben ik’.
– Mijn eigen gedachten waren vaak de boosdoener die mij remden of mij rot lieten voelen. Hier kan ik dus zelf wat aan doen.
– Het verleden is het verleden, ik wil in het nu leven en moet daar dan ook naar handelen.
– Ik mag dromen en doelen stellen volledig voor mijzelf en kan deze nu ook uitvoeren.

Wat ik heel goed vindt aan de TIJEK training is de opbouw. Je begint echt bij het verleden, gaat op zoek naar je wensen en dromen en maakt dan een plan om deze ook te gaan verwezenlijken. Voor mij werkte deze stap voor stap aanpak heel goed. Ook werkt het voor mij heel goed om de e-mails ook echt per week te ontvangen. Ik zou anders kunnen doorslaan om zo snel mogelijk alles uit te werken en nu werd ik daar in geremd, waardoor ik overal lekker de tijd voor kon nemen.

Ik wil je nogmaals bedanken voor de training! Ik vond het heel erg leerzaam en waardevol. Deze training kwam precies op het juiste moment en ik had er echt houvast aan. Ik zal de wekelijkse e-mails dan ook echt gaan missen. Eindelijk op weg naar de echte ik in plaats van alles wat mij werd opgelegd door anderen.

Liefs,

Sandra Ruijgt

Ik vond de training erg waardevol, omdat het me zoveel praktische handvaten heeft gegeven. Deze kan ik nog altijd gebruiken en helpen echt. Ik zou anderen aanraden om deel te nemen aan de training omdat je echt terug komt in je eigen kracht. Je wordt een betere versie van jezelf en leert focussen op wat jij belangrijk vindt. Het is geen zweverig iets, maar heel concreet. Vaak lijkt het wel heel logisch, maar ik had het niet allemaal zelf kunnen bedenken. De training is heel geschikt voor iedereen, omdat je het in eigen tempo kunt volgen. De oefeningen blijven je echt bij.

Ik heb vooral geleerd om niet te streng te zijn voor mezelf, meer hulp in te schakelen, dat emoties er mogen zijn want verzetten maakt ze heviger, hoe anderen je behandelen kun je bij hen laten (dus beter omgaan met kritiek) en meer plezier hebben door hier bewust voor te gaan. Het leven volgens mijn 5 waarden, maakt me sterker.

Mijn grootste inzicht is bewustwording van eigen gedachten, dat je echt je eigen wereld creëert en het begint bij jezelf met veranderen. De juiste mindset gaat een magneet worden en trekt het goede aan! Wat ik heel goed vind aan de training zijn de verschillende facetten van opdrachten zelf uitwerken, jouw video’s en groepscoaching, maar ook de steun van je buddy en interactie met de groepsleden. Soms ook de verwijzingen naar andere bronnen (boeken etc).

Kortom ik ben super blij en weet dat er nog veel moois op mijn pad gaat komen. Ik zie kleine stappen die onderdeel worden van het eindresultaat.

Die innerlijke rust geef ik nu alle ruimte en de rest gaat dan vanzelf komen.

Ik vond het heel waardevol en wil je ontzettend bedanken!!!!

Liefs,

Renske van Schie

Wat ik met name waardevol vond aan de training was het contact met jou zelf en ook het contact met mijn Buddy. Met veel ups en downs is de training verlopen. Ik zou anderen aanraden deze training te doen omdat het veel inzichten geeft over jezelf en ook wat je eraan kan doen.

Je leert goed op jezelf te letten en minder op anderen. Iemand die zich gestrest voelt zou veel baat hebben hierbij. Ik heb geleerd om rustiger te zijn in mijn denken en doen. Ik kan nu in veel situaties mijn negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten. En ik kan iets beter omgaan met de situatie die is ontstaan door mijn scheiding. Ik heb als inzicht gehad dat ik te veel van mezelf geef aan anderen en hiervoor niks terug krijg.

Wat ik zo goed vind aan de training is dat je in eigen tempo je stappen kan zetten. En dat het dan ook stappen kunnen zijn die blijvend zijn. Ook vind ik het contact met Phil heel goed in de training. Ik vind het zo knap dat ze dat kan met zoveel cursisten.

Liefs,

Sandra Vleerlaag

Afgelopen jaar besloot ik dat het tijd was om in mezelf te investeren. Met de keuze voor een vaste kantoorbaan en een huurcontract had ik een degelijk leven, maar ik was niet gelukkig. Al jaren had ik ‘wilde’ ideeën over wat ik zou willen doen met mijn leven, maar nooit zette ik een eerste stap. Via Google zocht ik naar een lifecoach en zo kwam ik terecht bij Phil. Dankzij haar online programma heb ik ontdekt hoe het leven van mijn dromen eruit ziet en met haar persoonlijke begeleiding heb ik ook de eerste stappen gezet. Waar ik me voorheen liet leiden door mijn eigen twijfel heb ik nu geleerd om in mezelf te geloven en het gewoon te doen. Nu, aan het eind van mijn coachingstraject bij Phil heb ik een andere baan, mijn eigen blog en mezelf officieel gepresenteerd als tekstschrijfster. En het mooiste is dat dit nog maar het begin is. Bedankt Phil!
Wendy van den Bersselaar