Wil jij meer klanten, zelfvertrouwen en vrijheid?

Ik help coaches met het starten en laten groeien van hun droombedrijf via online kanalen.

Stop met het saboteren van jouw succes…

… en download gratis mijn e-book ‘5 gouden tips om meer klanten aan te trekken door je negatieve stemmetjes te doorbreken en deze 3 bewezen online strategieën in te zetten.’

Hoi, ik ben Phil van Son!

Ik geloof dat het ook voor jou is weggelegd om een (online) bedrijf te hebben wat je niet alleen maar een mooie omzet en veel plezier oplevert maar ook tijd voor jezelf, je gezin en mooie reizen.

In augustus 2013 startte ik mijn eigen bedrijf als lifecoach. De eerste 2,5 jaar probeerde ik echt van alles om maar meer klanten binnen te halen. Ik schreef meer dan 200 blogs, zorgde dat alles SEO proof was, was zichtbaar op social media, kwam in de media (krant, radio, tv). Maar desondanks kreeg ik het niet voor elkaar. Totdat ik besloot in businesscoaching te investeren. Ik wist nu wat ik de hele tijd al fout deed en wat ik wél moest gaan doen. Vanaf dat moment is mijn omzet enorm gegroeid.

Ik heb jaren lekker geleefd van mijn eigen bedrijf als lifecoach. Op een gegeven moment kwamen er ondernemers naar me toe om te vragen of ik ze dit ook wilde leren. Dit wilde ik maar al te graag omdat ik niemand zo een langzame opstart gun. Ik merkte dat ik hier niet alleen heel erg goed in ben maar dat ik het ook ontzettend leuk vind.

Begin 2020 heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met puur lifecoaching en nu help ik, als Business&Life Coach, coaches en (yoga) docenten met het starten en laten groeien van hun droombedrijf via online kanalen.

Business coaching en Life coaching samen is de magische combinatie om je omzet te laten groeien. Je bedrijf kan niet groeien als jij zelf niet als persoon meegroeit.

Download gratis mijn e-book ‘5 gouden tips om meer klanten aan te trekken door je negatieve stemmetjes te doorbreken en deze 3 bewezen online strategieën in te zetten.’