Coach jezelf gelukkig

e-Boek Coach jezelf gelukkig!

110% Gegarandeerd de eenvoudigste manier 
om gelukkig te worden en blijven!

Dit boek helpt je als je:

• Jezelf beter wilt leren kennen en wilt ontwikkelen

• Niet meer wilt piekeren

• Optimistischer door het leven wilt gaan

• Je passie wilt ontdekken

• Meer diepgang in je leven wilt krijgen

• Een rustiger gevoel wilt in jezelf

• Meer wilt leven in het hier en nu

• Gewoon simpel gelukkig wilt zijn zonder daar veel moeite voor te doen

“Vrolijk wakker worden, eindelijk is je gelukt niet meer afhankelijk te zijn van spulletjes over personen!”

Zoek jij het geluk op de verkeerde plek?

 

Tijdens mijn studie werkte ik parttime in de horeca. Toen ik een keer aan het werk was en de lange stapnacht net voorbij was, haalde ik nog een doekje over de bar heen en kletste met een collega die tientallen jaren ouder is dan ik.

Op een gegeven moment kwam ter sprake dat ik later na mijn studie als lifecoach wilde gaan werken. Ze maakte toen de opmerking hoe ik mensen kon helpen, ik wist immers op mijn leeftijd toch nog niet veel.

Ik antwoordde dat iedereen in het leven uiteindelijk hetzelfde wil. Ik geloof dat ik nog nooit iemand zo verbaasd heb zien kijken toen ze zei: ‘Nou wat dan?’ waarop ik antwoordde: ‘gelukkig zijn’.

Iedereen wil uiteindelijk gelukkig zijn ook al proberen veel mensen dat op een andere manier te bereiken. Van een succesvolle carrière tot een gezin stichten tot miljonair worden tot de ultieme liefde vinden, we zijn op zoek naar geluk.

Welk doel je ook na streeft, je denkt dat je daar uiteindelijk gelukkig van wordt. Wat heel veel mensen niet weten is dat je gedrag en denkwijze een veel grotere invloed heeft op je geluksniveau dan je omstandigheden. En dat gedrag en die denkwijze zorgen voor langdurig gelukkig zijn. Een promotie, bruiloft of nieuwe woning daarentegen zorgen maar voor kortdurend geluk.

Onderzoek heeft uitgewezen dat gelukkig zijn veel meer voordelen heeft dan je fijner voelen. In plaats van je te vervelen met lappen saaie tekst uit wetenschappelijk geschreven onderzoeken zal ik je gewoon simpel vertellen dat je er:

 

  • Meer energie van krijgt.
  • Een sterker immuunsysteem ontwikkelt.
  • Creatiever van wordt.
  • Vriendelijker, socialer, populairder door wordt.
  • Gezondere relaties aan overhoudt.
  • Productiever van wordt op je werk.
  • Beter met tegenslagen om kan gaan.
  • Langer door leeft!

“Weg met negatieve gedachten en eindelijk positiever en stralender door het leven gaan!”

Wat krijg je als je dit e-Boek koopt?

Ik heb dit boek samengesteld voor jou omdat ik vind dat iedereen gelukkig door het leven moet gaan, vooral aangezien het zo simpel is! Ik vind het onderwerp ‘gelukkig zijn’ fascinerend en lees hier super veel over.

De informatie uit dit boek is dan ook een greep uit de beste technieken en tips die ik heb verworven door: het verslinden van boeken, een zoektocht door het internet, afgeronde studies, ervaringen uit mijn leven en de kennis die ik heb opgedaan door middel van gesprekken met vriendinnen, cliënten, familie en kennissen.

Het e-Boek is 116 pagina’s groot en staat vol met praktische en inspirerende tips, stappen en trucjes. Geen droge kost maar lekker informeel geschreven zoals je van mij gewend bent uit mijn artikelen.

Maak de levensveranderende keuze en koop nu het e-Boek: Coach jezelf gelukkig!

“Een avondje alleen zijn zonder je eenzaam te voelen, dat is fijn!”

Wat anderen zeggen

“E-boek ‘Coach jezelf gelukkig’  van Phil van Son is een boek dat je een positief en goed gevoel oplevert. Het bevat een groot aantal handige tips en taakjes waarbij je dingen voor jezelf net wat plezieriger kunt maken waardoor je meer geluk ervaart. De taakjes en tips zijn concreet beschreven en daardoor zeer toepasbaar voor iedereen in zijn dagelijks leven. Of je nu echt in de knoop zit of momenteel weinig problemen ervaart, dit boek voegt sowieso wat toe aan je leven en innerlijk geluksgevoel! Je zult dingen op een lichtere en meer positieve manier gaan ervaren. Een aanrader dus om je leven op een laagdrempelige manier een echte boost te geven!”

Carlijn Oostrom

Toezichthouder Reclassering Nederland

“Als je denkt dit e-Boek niet ‘nodig’ te hebben omdat je al gelukkig bent, zou ik het tóch zeker lezen. Zelf zit ik in de gelukkige huisje-boompje-beestje situatie, maar heb toch veel opgestoken na het lezen van dit e-Boek en het heeft mijn ogen ook zeker geopend en tot nieuwe inzichten gebracht. Er worden veel (herkenbare) voorbeelden aangedragen en eenvoudige handvatten geboden (waarbij een excuus om het niet te doen gewoon niet mogelijk is omdat het vaak echt heel eenvoudig is) om het leven net wat aangenamer te maken. Net wanneer je denkt ‘ow dit is niets voor mij en werkt niet voor mij omdat…’ komt de auteur van dit e-Boek met een passende oplossing. Voor ieder wat wils dus!”

Laura

letselschadejurist

“Met het boek ‘coach jezelf gelukkig’ heb je een vertellend geschreven handleiding in handen om gelukkig te worden en te blijven. De schrijfster maakt je deelgenoot van haar grote en kleine levenservaringen en beschrijft de lessen die zij daarvan heeft geleerd op een inspirerende manier. Mede daardoor word je uitgedaagd om over jezelf en over wat geluk voor jou betekend na te denken.  Maar wat ik het mooiste van dit boek vind is dat je door de pakkende schrijfstijl en door middel van korte, concrete taakjes écht wordt aangezet om actie te ondernemen om gelukkig te worden en te blijven.”

Liza

psycholoog

“Een duidelijk, helder en krachtig verhaal; voor mensen die écht dingen willen veranderen, in hun eigen kracht willen geloven en die de moeite en tijd voor zichzelf over hebben; het zichzelf dus gunnen. Dit verhaal is toegankelijk én mogelijk voor iedereen. De oefeningen, het brainstormen met of zonder anderen geeft creativiteit en openheid. En daarmee ruimte voor nieuwe ervaringen. Het zou lesmateriaal op scholen moeten zijn. Blijft wel een feit: zelf willen en doen!”

Joke van Nyendaal

neuromasseuse, Tai Chi, Qi Gong van praktijk Enokija

“Een bijzonder boek. De schrijfster is er bijzonder goed in geslaagd om in dagelijkse, huis, tuin en keukentaal het ongelukkig voelen van mensen te beschrijven en hen handvatten te geven om er iets mee te doen. Het is duidelijk dat de schrijfster niet een algemeen verhaal wilde opschrijven maar een werkboek met een visie die ons allen verbind om “gelukkig te zijn “. Doen is het motto, gaan voor je geluk. Naar mijn inzien is het een e-Boek dat de meesten niet van voor tot achter lezen en uitwerken, maar stukje bij beetje. Toen ikzelf op mijn 25e jaar in een verdrietige eenzame tijd zat, kwam ik een boek tegen dat vele jaren het boek is geweest dat mij richting gaf, keer op keer dat ik het ter hand nam. Zo kan dit boek ook voor velen, met name jong volwassenen, het boek zijn dat hen weer richting geeft. Het zal hen eraan herinneren waar het ook al weer om gaat en hoe ze zelf de knop om kunnen zetten. Ondanks dat ikzelf niets heb met schema’s, stappenplannen en controle houden blijft er voldoende over van waaruit de schrijfster de lezer inzicht geeft in: bewustwording, jezelf zijn, het aandachtig zijn, leven vanuit dankbaarheid, optimisme en werken aan je ontwikkeling hierin. Ze wil ons oprecht kansen bieden om gelukkiger te zijn.”

Maldhy Bongers

klassiek homeopaat

“Pas geleden maakte ik kennis met Phil. Wat meteen opvalt is haar enorme bevlogenheid om met anderen te delen wat ze leert in haar zoektocht naar levensvreugde en -vervulling. Zodra je dit e-boek van Phil gaat lezen, voel je de energie en passie in de woorden van je scherm jou bereiken. Ik voel me voortdurend geprikkeld en nieuwsgierig om te lezen wat Phil te vertellen of te vragen heeft over een bepaald onderwerp. Onderwerpen en thema’s die zijn gegrepen uit het leven, ieders leven. Hierbij is ze heel open over haar eigen belevenissen en hoe ze daarmee is omgegaan om er sterker van te worden. Phil duikt niet in moeilijke psychologische kennis, maar houdt het heel praktisch en alledaags: het bereiken van meer geluk vanuit het nu en gericht op de toekomst. Daarvoor geeft Phil een heel boek met verschillende soorten ‘taakjes’. Heel simpel – je hoeft het alleen nog maar te doen. Dus schaf een mooi werkboek aan voor je overpeinzingen, inzichten en voornemens. Zo verzamel je een kunstwerk over en voor jezelf, waarin je je eigen prachtige ‘ik’ gespiegeld ziet!”

Sandra Curfs

GZ-Haptotherapeut, Haptotherapie Panta Rhei

“Ik kan niet anders zeggen dat Phil met haar e-Boek mij heeft geraakt! Confronterend en leerzaam. Haar e-Boek is leesbaar voor iedereen en bevat makkelijke toepasbare oefeningen. Dit boek is goed voor iedereen, van jong tot oud.  Met name jong verdient de aandacht, want hoe belangrijk is niet een goede “denk” basis voor je toekomst om gemakkelijker door het leven te stappen. Goed bruikbaar voor het onderwijs. Haar duidelijk beschreven stappenplan en oefeningen begeleid je naar een helpende denkwijze voor jezelf. Als je hier tijd en energie in steekt zal dit een goede investering zijn in jezelf omdat dit op langer termijn een positievere levenshouding oplevert.  Een echte aanrader voor iedereen!”

Talitha de Veer

gewichtsconsulente

“Je bent de persoon waar anderen graag bij willen zijn, sterker nog, je wilt graag met jezelf zijn nu!”

Veelgestelde vragen
Wat nu als ik niet tevreden ben?

Op dit e-Boek heb je 110% Garantie! Jazeker, ik ben er zo van overtuigd dat dit e-Boek je kan helpen gelukkiger door het leven te gaan, dat als je ontevreden bent je niet alleen het aankoopbedrag terug krijgt maar ook nog eens 10% extra! Ben je niet tevreden neem dan contact met mij op.

Wanneer ontvang ik het e-Boek?

Aangezien dit een e-Boek is kun je na je betaling direct beginnen met lezen. Je kunt het lezen op je smartphone, tablet, laptop of pc in PDF formaat.

Kan ik deze informatie niet gewoon op de website vinden?

Ik heb veel artikelen op mijn website staan die je gratis kan lezen, dat is waar. Maar de specifieke uitgebreide informatie beschreven in dit e-Boek is exclusief en niet op de website te vinden. In dit e-Boek ga ik diep in op de stof, iets waar artikelen zich minder voor lenen. In dit e-Boek geef ik jou de beste tips, trucjes en adviezen op het gebied van gelukkig zijn. Coach jezelf gelukkig bevat nieuwe informatie, speciaal geschreven voor dit e-Boek.