Business Upgrade - Lifecoach Phil - Creëer je droomleven

Business Upgrade

Ik wil een Gratis Groeigesprek aanvragen

Ben jij…

…coach of creatieveling en wil je een half jaar lang met mij en een groepje van super toffe ondernemers werken aan de groei van je bedrijf en het creëren van het leven dat je écht wilt?

Geloof je net als ik in de kracht van de combinatie tussen business- & life coaching?

Ben je er klaar voor om je overtuigingen te doorbreken en zichtbaar te worden?

Wil je keuzes maken vanuit je gevoel en intuïtie?

Ben je dol op het hebben van plezier?

Wil je 1-op-1 gecoacht worden én jezelf omringen met gelijkgestemde toffe ondernemers 

Ik wil een Gratis Groeigesprek aanvragen

Jij wilt graag:

 • Meer droomklanten aantrekken
 • Je bedrijf laten groeien door het internet te gebruiken
 • Je bent dol op je werk, maar ook op vrijheid
 • Je bent niet bang om hard te werken, maar het zou wel fijn zijn als het een stuk moeitelozer ging
 • Meer focus
 • Meer plezier ervaren in het ondernemerschap
 • Natuurlijk wil je ook een hogere omzet
 • Je weet dat er meer in jou en je bedrijf zit dan er nu uitkomt en dat wil je heel graag eruit gaan halen
 • Uit je comfortzone stappen omdat je weet dat dat je heel veel gaat opleveren

Je hebt behoefte aan:

 • 1-op-1 coaching zodat er heel specifiek naar jou en jouw bedrijf wordt gekeken

 • Een strategie en een stappenplan die bij jou past en die goed voelt voor jou
 • Iemand die met je meedenkt

 • Toffe ondernemers om je heen

 • Het ontdekken en doorbreken van je overtuigingen zodat je veel sneller kan gaan

 • Lachen en plezier

 • Dieper contact met je gevoel en intuïtie zodat je vanuit daar keuzes kan maken

 • Enthousiasme en hoge energie

Je vindt het leuk en bent bereid om:

 • Tijd, geld en energie in jezelf en je eigen bedrijf te investeren

 • Te werken aan je mindset

 • Uit je comfortzone te stappen

 • Te DOEN en actie te ondernemen ook al is het spannend

“Door te DOEN krijg je vanzelf vertrouwen

Wat houdt het programma precies in?
Bekijk de video 😊

Zo ziet het 6 maanden programma eruit:

=

We startte met een 1-op-1 kick-off call van 90 minuten

=

Vijf online 1-op-1 gesprekken van 60 minuten (maandelijks)

=

2 live dagen (eerste live dag is bekend 23 september in Breda) met alle overige deelnemers

=

Elke maand een online live Q&A met de groep

=

Elke maand een online live thema masterclass met de groep

=

Besloten Facebookgroep met gelijkgestemden ondernemers (new friends!)

=

Elke maandag is het Money Monday dan focus je op de acties jij die week gaat doen om geld te verdienen en wat je gaat doen om je MoneyMindset verder te ontwikkelen

=

Elke vrijdag is Verantwoordelijke Vrijdag het moment om te reflecteren over jouw eigen aandeel in wat er goed en minder goed ging die week

Business Upgrade is voor jou als:

Ik werk met passievolle ondernemers die weten wie ze willen helpen. Vaak is deze passie ontstaan doordat ze het zelf hebben doorleeft. Dat je logopedist bent omdat je je buitenlandse man hebt geholpen om verstaanbaar Nederlands te spreken. Dat je als coach mensen met een chronische ziekte begeleid naar een positieve mindset. Dat je vrouwen met adhd helpt om hun medicijngebruik te verminderen of compleet te stopppen door leefstijlveranderingen.

Ik werk niet met mensen die maar ‘coach’ worden omdat ‘ondernemen’ ze handig lijkt.

Als jij op de vraag: ‘Wat voor dienst of product bied je aan of wil je gaan aanbieden?’ antwoord met: “Ik wil graag ‘iets’ voor mezelf beginnen. Ik wil graag ‘iets’ bijdrage aan de gezondheid van mensen.” Dan ben ik niet jouw coach. Ik help je niet met het bepalen van je richting.

Ik help je wél om je bedrijf te laten groeien door meer focus (doel, strategie, stappenplan) en lifecoaching zodat je je blokkades doorbreekt en ook werkelijk gaat doen. Je hoeft nog niet te weten HOE je je omzet kan laten groeien daar help ik je bij. Wel moet je een passievolle ondernemer zijn die weet wie je met wat wil helpen. Samen kunnen we dit zeker finetunen, maar ik ga het niet voor je verzinnen 😉

Jouw investering

Eenmalig €2997,- excl btw

Of 6 termijnen van €525,- excl btw

Ik kan niet wachten om met je aan de slag te gaan!

Ben je klaar om het bedrijf en leven te creëren dat je echt wilt? Laten we dan kijken of we een klik hebben en of dit voor jou het juiste moment is om te starten met Business Upgrade. Vraag snel een gratis Groeigesprek aan.

Ervaringen

Toen ik mijn praktijk startte had ik wel leuke ideeën, maar achteraf bijzonder veel belemmerende overtuigingen waardoor de klantenstroom niet op gang kwam. Ik leerde in een ander businesscoachingtraject over toe te passen strategieën, zette deze in, maar alsnog kwam die klantenstroom niet op gang. Met inmiddels behoorlijk wat onzekerheid en veel vragen verder, dacht ik dat ondernemen misschien niet voor mij was weggelegd.

En toen kwam Phil op mijn pad. In een webinar over ondernemen vanuit echtheid kwam ik erachter wat de missing link was: mijn bedrijf kan alleen groeien als ik zelf mee groei! Vol vertrouwen ben ik het Business Upgrade traject ingestapt en binnen 6 weken had ik mijn investering er al uit!

Phil is echt een kanjer in wat ze doet en ook nog eens een heel leuk mens. Ze heeft me zo veel geleerd over ondernemen, maar vooral over mezelf. Ze heeft me inzicht gegeven en af en toe een liefdevolle schop onder mijn kont gegeven. Mijn belemmerende overtuigingen hebben plaatsgemaakt voor ondersteunende overtuigingen en GROTE plannen. Dankzij Phil heb ik volledig vertrouwen in mijn business en in mezelf, dat is zo bijzonder waardevol. Ondernemen is nu leuker dan ooit!

Ik ben je echt dankbaar voor alles van afgelopen maanden, Phil.

Kim Hartbiet - Orthomoleculair therapeut

Ik was onzeker en had geen idee dat ik mezelf zo in de weg zat. Ik heb mezelf beter leren kennen tijdens het traject. Inhoudelijk heb ik veel geleerd, maar nog belangrijker vind ik zelf is dat ik als persoon heel erg ben gegroeid en nu als ondernemer echt in mijn kracht sta. Ik ben jaren op zoek geweest naar mijzelf en wat ik wilde als persoon en als ondernemer. Ik heb in deze 6 maanden meer geleerd dan in die jaren daarvoor. Ik vond het heel fijn dat Business Upgrade een combinatie is van businesscoaching en lifecoaching.

Het leren kennen van de andere ondernemers in de groep is zo waardevol dat ik nu nooit meer in een traject zonder groep zou stappen. De live dagen waren echt een cadeautje.

Als ik niet in Business Upgrade was gestapt had ik nu zeker nog geen webinars gegeven en advertenties lopen. Ik denk dat ik dan alleen maar actief zou zijn op social media en misschien een website had gehad. Ik had dan nooit gestaan waar ik nu sta.

Ik had binnen 4 weken mijn eerste betalende klant terwijl ik zelf nog in opleiding was.

Daphne Hieltjes - Diëtist & Leefstijlcoach

Toen ik in augustus (2019) met mijn traject begon stond ik stil met mijn bedrijf. Ik gaf als yoga docente les bij verschillende yogastudio’s in Rotterdam en ik was toe aan een volgende stap.

Via een eerdere business coach, kwam ik Phil tegen. Ik volgde haar al een tijdje op Instagram en ik vond haar enthousiasme, directheid en gedrevenheid aanstekelijk. Daarom besloot ik bij haar Business Upgrade te volgen. Mijn doel was om onafhankelijk van yogastudio’s mijn geld te verdienen met mijn yogalessen en om een betaalde online yoga community op te richten die ook door kan lopen wanneer ik naar Nicaragua reis.

Al in ons gratis groeigesprek gaf Phil mij veel inspiratie en inzichten hoe ik volgende stappen zou kunnen zetten. Binnen een uur was duidelijk dat mijn droom binnen handbereik was en dat ik alleen maar de stapjes hoefde te zetten. 

In de zes maanden die volgde werd ik volledig onafhankelijk van mijn werk als yoga docente en begon ik geld te verdienen met mijn eigen bedrijf. Ik huurde een ruimte, begon mijn eigen groepen te verzamelen en creëerde een eigen aanbod. Ook heb ik nu een online yoga community met al 30 leden! Daarnaast geeft Phil zo veel hands-on en handige tips die ik nog altijd kan gebruiken en inzetten. Dus ook nu het traject voorbij is, kan ik altijd teruggrijpen naar alle tips die ze mij heeft aangereikt. Als ik even vastloop en niet weet hoe verder, dan heb ik nog steeds haar duwtjes in de rug om in blokjes aan de slag te gaan en gewoon te doen wat ik te doen heb. Dankzij mijn traject bij Phil heb ik geleerd dat geld verdienen met mijn eigen bedrijf, met mijn eigen aanbod, binnen handbereik lag en dat het een feestje is om AAN en IN je bedrijf te werken.

Charlotte Johanna - Yoga therapeut, liefdescoach en spreker

Phil was mijn eerste ervaring met businesscoaching en ménnn wat ben ik blij dat ik bij haar terecht gekomen ben. Ik had al 10 jaar mijn eigen reclamestudio maar was daar niet altijd even happy meer mee. Qua omzet ging het met ups-and-downs. En ik wilde eigenlijk een omslag gaan maken naar meer online ondernemen.

Ik had een goed idee over wat ik wilde alleen omdat ik niet wist hoe ik dit in de markt kon zetten zodat klanten mij konden vinden, bleef dit idee zeker een jaar borrelen, zonder dat ik er iets mee deed.

Ik ging wat businesscoaches volgen, maar haakte toch steeds af op het moment dat zij een aanbod deden. Na het volgen van een webinar bij Phil voelde het echter meteen goed en dit keer dacht ik: ‘Ik wil dit zó graag, ik ga ervoor!’

Wat mij vooral aansprak aan Phil is dat zij life- én businesscoaching combineert. Want het gaat mijns inziens niet alleen gaat om het leren van een goede business strategie, maar juist ook om het mentale plaatje; het doorzetten en hoe je omgaat met de mindere dagen als het allemaal even niet wil lukken. Bij Phil werk je aan je goals én aan je mindset.

Ik ben blij dat ik mijn gevoel gevolgd hebt en bij haar in Business Upgrade ben gegaan. Doordat zij je stapje voor stapje meeneemt in het proces, blijft het overzichtelijk en weet je gewoon precies wat je moet doen.

In de 1-op-1 coachingsessies bepaal je samen welke stappen je in de komende weken moet gaan zetten. Dat zorgde bij mij echt voor focus. Een duidelijke leidraad; ik wist precies wat ik moest doen dus daar ging ik voor. En op het moment dat ik stiekem toch verzandde in andere dingen waarvan ik dacht dat ze ook belangrijk waren voor mijn bedrijf, riep ze me weer bij de les en wees me op datgene dat veel meer prioriteit had.

Tijdens de live trainingsdag was het fijn om de anderen te ontmoeten en d.m.v. sparringsessies onder elkaar goede ideeën te bedenken.

De besloten facebook groep vond ik ook verrassend waardevol. Je kunt tussentijds steeds al je vragen stellen in een vertrouwde omgeving met anderen die op hun manier dezelfde weg bewandelen. Je geeft elkaar tips en moedigt elkaar aan. Naast de reacties van de anderen krijg je op elke vraag ook altijd snel antwoord van Phil zelf, waardoor je lekker door kan.

Ik weet zeker dat ik zonder Phil deze stappen niet genomen had. Enerzijds had ik gewoonweg niet geweten wat ik moest doen, dus welke stappen slim zijn om te zetten en in welke volgorde. Anderzijds ook het commitment wat je aangaat, waardoor je focus houdt.

Phil is ook erg van het ‘maak dingen niet ingewikkelder dan ze zijn’ en ‘keep it simple’ terwijl ik er zelf nog weleens een handje van heb om veel te moeilijk over dingen na te denken. Dus dat is wel iets wat ik mezelf steeds probeer voor te houden, als mijn hoofd weer eens die kant op gaat. 😉

Ik heb mijn traject bij Phil als zeer positief ervaren. En ik moet zeggen; het werkt ook wel verslavend….. Dus Phil; kijk maar uit. Misschien sta ik zomaar nog een keer bij je op de stoep ;-).

Esther Quakernaat - Ontwerp- en webbouwcoach

Voordat ik het traject met Phil startte, had ik werkelijk geen idee waar ik moest beginnen. Ik had een soort van idee, wist dat ik er écht iets mee wilde, maar waar moest ik in hemelsnaam beginnen?

Phil heeft me hierin absoluut op weg geholpen. Binnen 4 dagen zat mijn pilotgroep vol met 4 vrouwen en kon ik aan de slag. Een tijd later organiseerde ik een betaalde challenge voor €22 en daar deden direct 30 mensen aan mee! Een gedeelte stroomde in mijn vervolgprogramma, zo cool!

Daarnaast leer je ook meteen andere ondernemers kennen, wat ik echt een pluspunt vind. En… zo kan je direct wat voor elkaar betekenen!

Het stuk lifecoaching is minstens zo waardevol geweest voor mij. Er waren momenten dat ik dacht: waar ben ik aan begonnen? Of stemmetjes die me tegenhielden. Daar maakte Phil me goed bewust van.

Savannah in 't Veld - OERsterk leefstijlcoach

Ik wilde gewoon geld gaan verdienen, meer richting en weten wat ik aan het doen was als ondernemer. Ik zag Phil haar webinar over ondernemen vanuit echtheid en dacht: ik kan nog zo veel leren. Er is zo veel meer.

Business Upgrade heeft me heel veel opgeleverd. Inzicht in mezelf. Inzicht in mijn business. Het is zo een verheldering dat we ook met belemmerende overtuigingen aan de slag zijn gegaan. De connectie met de andere deelnemers was echt geweldig. Dit was ook een van de redenen dat ik instapte, meer ondernemers om me heen. Als ik niet in dit traject was gestapt dan was ik gestopt met mijn bedrijf, was ik in loondienst gegaan en was ik niet blij geweest. Dankzij het traject heb ik snel mijn richting gevonden en is mijn vertrouwen gegroeid. Tijdens de 1-op-1 gesprekken maakte ik meters in mijn business. Ik heb een enorme transformatie doorgemaakt.

Er is me zoveel helder geworden over mijn mentaliteit. Mijn man zei gisteren dat hij de focus en het vertrouwen ziet die ik in mezelf heb. Ik zie nu de waarde van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Ik heb opeens mijn purpose gevonden.

Als je twijfelt om een businesscoach in te huren dan weet je je antwoord al. Want je overweegt het al. Je bent ergens naar op zoek (richting, antwoorden) die je zelf niet hebt. Ik vond het heel spannend om de investering te doen en nu vind ik het de investering heel erg waard. Niets doen is veel duurder dan deze investering.

Dankzij mijn weggever en Facebookadvertenties had ik binnen één week 250 aanmeldingen voor mijn e-maillijst. Ik ging in één keer van nul een indrukwekkende lijst.

Iris Hebing – Health- & Mindsetcoach

Toen ik met Phil aan de slag ging zat ik vast aan een franchise organisatie. Dit werkte niet voor mij en besloot mijn eigen pad te gaan bewandelen. Het hele traject met Phil was een zoektocht over: wat wil ik nu eigenlijk met mijn bedrijf? Hoe ga ik zelf verder? Hoe ga ik nu mijn aanbod zo aanpassen dat het bij mij past en wat ook goed werkt? Daarnaast was het ook een zoektocht naar mezelf en hoe ik mij kan profileren als eigenaar van mijn bedrijf. Het is een supermooi proces geweest waarin ik mezelf en mijn bedrijf heb gevormd. En ik heb mijn eerste betalende klant binnengehaald!

Soms wil ik te snel, dan denk ik “mijn website staat, dus klanten kom maar”. Ik realiseer me dat het een bijschaaf proces blijft. De inschrijfpagina voor mijn weggever heb ik nu al drie keer aangepast om deze te verbeteren. Ik begon met 6 aanmeldingen en de tweede keer al 87! Wat een verschil.

Mijn grootste inzicht tijdens het traject is dat adverteren heel goed werkt. Je maakt jezelf zichtbaar en je krijgt hier echt je leads door. Dankzij de Facebook advertentietraining van Phil heb ik hier ontzettend veel over geleerd. De lessen in de academie zijn heel fijn, lekker duidelijk en overzichtelijk. Ik ben heel blij dat ik hier levenslang toegang tot behoud.

Ik vond het een heel waardevol traject. Absoluut een groei- en ontwikkelproces om in mezelf en met mijn bedrijf te ontdekken wat ik precies wil. Phil denkt altijd mee. Ik kon alle vragen stellen en ze konden niet gek genoeg zijn. Ik vond het fijn om Phil te leren kennen. Ze is een fijne coach die altijd een prettige energie uitstraalt.

Cynthia Nanninga – Stress & burn-out coach voor leerkrachten

Ik wilde online gaan met mijn business, maar had totaal geen idee hoe. Dankzij Business Upgrade heb ik dit nu gerealiseerd. Ik heb nu een volledig online programma. Ik heb de luister naar je lijf challenge vanuit niets gecreëerd en al 2 keer gegeven. Ik heb een break even offer gemaakt dat ik ook als downsell kan gebruiken. Ik heb een complete funnel in een mailsysteem!

Ik heb een online bedrijf en dat is super cool! Om mijn bereik te vergroten raadde Phil aan om Facebookadvertenties te gebruiken. Ik had alleen geen idee hoe dit werkte. Na twee masterclasses over adverteren vanuit Business Upgrade kreeg ik het nog niet goed voor elkaar. Phil heeft toen een extra Facebook masterclass georganiseerd waarbij ze mijn campagne letterlijk ging maken in Facebook om het zo nogmaals stap voor stap te laten zien en tegelijkertijd was mijn campagne meteen gebouwd. Dit was zo waardevol en fijn.

Judith van den Reek - Leefkrachtcoach

Toen ik startte met mijn online logopedie praktijk brak voor mij een onzekere periode aan waarin ik vastigheid zocht. Het voelde vertrouwd met Phil. Het moet gewoon klikken met een coach en dat deed het!

Ik vond het fijn dat je alles kon vragen wat je wilde en er direct antwoord op kreeg. Phil motiveert heel goed en na elk gesprek had ik direct een high vibe.

Dat ze lifecoach is heeft heel veel meerwaarde. Ze doorziet heel snel wat er achter iets ligt. Waarom ik ergens tegen aanhikte. Ze is heel eerlijk, een ervaringsdeskundige en een gezellige Brabander!

Ik voelde me als beginnende ondernemer best wel eenzaam. Ik had behoefte om ondernemers om me heen te hebben die tegen dezelfde dingen aanliepen en waar ik mee kon sparren. Dankzij de online community en de live trainingsdagen heb ik fijn contact met een aantal onderneemsters.

Als ik het niet had gegaan was ik nog steeds zoekende naar hoe ga ik dit doen.

Lonneke van Grunderbeek - Logopedist