Business Upgrade - Lifecoach Phil

Business Upgrade

De basis van je bedrijf staat. Je hebt een website, een product, een dienst. Je zet meer dan €1000 per maand om MAAR dat is het dan ook.

Elke maand ben je weer onzeker of je volgende maand ook wel die omzet gaat halen. Je hebt geen systeem waar je op kan vertrouwen. Je wil een consistent inkomen die je kan opschalen richting de €5000 per maand en misschien uiteindelijk zelfs wel €10.000 of meer.

Dit programma is voor coaches en (yoga) docenten die weten wie ze zijn, waar ze voor staan en waar ze naar toe willen groeien.

Je loopt alleen vast omdat je praktisch gezien niet weet hoe je dit moet doen en mentaal gezien winnen die negatieve stemmetjes het nog wel eens van je waardoor je geen actie neemt. Daarom leer je in dit programma hoe je CONSISTENT die hogere omzet haalt en wat je daarvoor zowel praktisch als mentaal gezien moet doen.

Jouw realiteit is nu dat…

=

Je inkomen hangt nu al een tijd om hetzelfde niveau. Je bent harder en meer gaan werken en je omzet is gelijk gebleven.

=

Je bent aan de slag gegaan met een weggever, maar het resultaat blijft uit.

=

Je weet dat je bepaalde dingen verkeerd aan het doen bent, maar je weet niet wat je dan wel moet doen.

=

Je stelt vaak hoge eisen aan jezelf en je vindt het moeilijk om in een hoge energie te blijven.

=

Je coachgesprekken lopen vaak uit en je klanten mailen en appen er op los. Je wil graag duidelijkere grenzen, maar weet niet hoe je dit moet aanpakken omdat je bang bent dat je klanten dit niet leuk vinden.

=

Je geeft voornamelijk 1-op-1 coaching maar je wil dit in een online training gieten zodat je meer vrijheid hebt en passief inkomen kan genereren.

=

Naast meer klanten en meer winst ben je ook op zoek naar meer zelfvertrouwen, plezier en rust.

=

Je wil groeien als persoon en ondernemer.

“You will either step forward into growth or you will step back into safety.”

– Abraham Maslow

Je bent nu op het punt dat je voelt dat er iets moet gaan veranderen. Je bent klaar met zelf uitproberen en aanmodderen. Je weet dat je al veel hebt staan en het een kwestie is van aan elkaar vlechten en de blinde vlekken zien. Je wil dat een expert met je meekijkt zodat je zeker weet dat je de juiste dingen doet die resultaat opleveren.

Ook merk je dat dat negatieve stemmetje in je hoofd je nog wel eens tegenhoudt om je dromen te realiseren. Ben je wel goed genoeg? Ben je wel uniek genoeg? Zijn klanten wel echt tevreden?

Je bent je bewust van het feit dat dit stemmetje er is en er ook altijd zal blijven, maar je wilt je er niet langer door tegen laten houden. Je vind het fijn om met een coach aan de slag te gaan die niet alleen naar de marketingkant kijkt maar je ook helpt bij mentale blokkades.

Je bent niet alleen geïnteresseerd in strategie, maar ook in energie en persoonlijke ontwikkeling. Je beseft dat succesvol ondernemen niet alleen te maken heeft met je product aanbod, je sales en marketing strategie. Je gelooft in de Wet van Aantrekking. Je weet dat energie invloed heeft op alles en je bent bereid om ook op persoonlijk vlak te groeien.

Nog even voorstellen…

Hey, ik ben Phil van Son en mijn ondernemersavontuur begon in 2013. Ik was altijd al lekker eigenwijs, wil alles op mijn eigen manier doen en ik werk niet heel graag voor een baas 😉

Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen als lifecoach, maar na 5 jaar kwamen steeds vaker ondernemers naar me toe of ik hen ook kon leren hoe ze een succesvol bedrijf konden neerzetten. Ik heb de eerste 2,5 jaar niet kunnen rondkomen van mijn eigen bedrijf. Totdat ik het ondernemersspel echt doorhad. Vanaf dat moment werd mijn omzet elk jaar hoger. Daarom vond ik het maar al te leuk om dit nu door te geven aan andere ondernemers.

Begin 2020 heb ik besloten om alleen nog business- en lifecoach te zijn voor coaches, trainers en docenten die hun (online) bedrijf online willen laten groeien door middel van een break even funnel, webinar en advertenties EN die weten dat hun omzet alleen maar kan groeien als zij zelf als persoon meegroeien met hun bedrijf. Ik geloof heilig in de combinatie van businesscoaching en lifecoaching. Je kan wel weten wat je moet doen, maar dan moet je het nog wel doen.

Zo ziet het 6 maanden programma Business Upgrade eruit:

In Business Upgrade gaan we samen 6 maanden aan de slag en leer je ALLES wat je moet weten over het laten groeien van je succesvolle (online) business. Je leert alles over het creëren van een consistente klantenstroom via online kanalen zoals een breakeven salesfunnel, webinars en Facebook advertenties.

⚡ We starten met een 1-op-1 kick-off call van 90 minuten. We nemen alles onder de loep, bepalen je doelen voor de komende 6 maanden, maken een strategisch plan en een persoonlijk overzichtelijk stappenplan zodat jij precies weet wat je te doen staat. Ook kijken we naar je overtuigingen. Welke dingen vertel jij jezelf nog die je niet dienen?

⚡ Vijf online 1-op-1 gesprekken van 60 minuten (maandelijks). Hierin bespreken we waar je op dat moment staat, waar je tegen aan loopt, wat goed gaat en wat de logische vervolgstappen zijn. Tijdens de gesprekken coach ik je actief om eventuele blokkades weg te nemen, overtuigingen te doorbreken, kansen te zien en daadwerkelijk aan de slag te gaan. Tijdens de gesprekken kan ik je ook helpen met praktische zaken zoals je Facebook advertenties of aanpassingen in je funnel in Active Campaign.

1 live dag (vrijdag 22 januari in Tilburg) met alle overige deelnemers

⚡ Je hebt 6 maanden lang een directe lijn met mij. Ik geef persoonlijk feedback op je salesfunnel, webinar, FBads, weggever, alles. En ik help je om door mentale blokkades heen te komen. Je mag me te allen tijde mailen met je vragen zodat je nooit meer het gevoel hebt vast te zitten. Op maandag tot en met donderdag krijg je binnen 24 uur antwoord. 

⚡ Je hebt 6 maanden toegang tot de besloten Facebookgroep waar je gelijkgestemde ondernemers leert kennen. Hier bepaal je op maandag je focus en vier je op vrijdag je successen. Je kan ook hier ten ale tijden je vragen stellen. Ik kan je vragen dus ook daar beantwoorden en wil deelnemers stimuleren om daar ook met elkaar mee te denken zodat jullie ook voor elkaar een klankbord vormen.   

⚡ 6 x een online live Q&A met de groep. Dit is een maandelijks extra incheckmoment met de gehele groep.

⚡ 6x een online expert masterclass. De topics hiervan worden later bepaald en hangt af van waar de groep tegen aan loopt. Dit kan variëren van hypnose tot moneymindset tot een adem sessie.

⚡ Al mijn online business modules over salesfunnels, salespagina’s, ideale klant, homepage template, Facebook Advertentie Training, breakeven funnel challenge, webinars. Tot alle online modules behoudt je onbeperkt toegang.

⚡ Al mijn online lifecoach trainingen zoals de Terug in je eigen kracht training, Upgrade je Zelfvertrouwen, Loslaat Challenge en de Imperfectie Challenge.


Na Business Upgrade heb j
ij:

✅ Is je online marketing zo ingericht dat je dagelijks nieuwe aanmeldingen in je inbox ontvangt, ook wanneer je niet aan het werk bent.

✅ Je ontdekt hoe je moeiteloos kan ondernemen door 100% jezelf te zijn zodat je geen onrust meer ervaart in je business en je niet meer hoeft te leuren of hopen op klanten.

✅ Weet je hoe je leiderschap pakt als ondernemer, zodat jij jouw bedrijf op jouw voorwaarden runt.

✅ Weet je wat jou super uniek maakt en durf je daar mee naar buiten te treden zodat je een magneet wordt voor je ideale klant.

✅ Is jouw online strategie geoptimaliseerd zodat je consistent en volledig automatisch leads en aankopen genereert.

✅ Is je verdienmodel geoptimaliseerd zodat je gemakkelijk kan opschalen zonder meer te gaan werken.

✅ Je leert hoe je mega gefocust kan werken in je bedrijf waardoor je meer omzet realiseert terwijl je minder (onzin) doet.

✅ Ben je enorm gegroeid als persoon. Want zakelijke en persoonlijke groei gaan hand in hand. Je hebt een verhoogde moneythermostaat, een verbeterde moneymindset en je bent een leider geworden.

Jouw investering

Eenmalig €3997,- excl btw

Of 6 termijnen van €690,- excl btw

Ik kan niet wachten om met je aan de slag te gaan!

Ben je klaar om het bedrijf en leven te creëren dat je echt wilt? Laten we dan kijken of we een klik hebben en of dit voor jou het juiste moment is om te starten met Business Upgrade. Vraag snel een gratis Groeigesprek aan.

Ervaringen

Hieronder lees je persoonlijke ervaringen van deelnemers over mijn coaching en programma’s.

Toen ik bij Phil startte had ik nauwelijks inkomsten. Ik was er klaar mee om te netwerken in de hoop er een klant uit te halen. Dit kostte te veel tijd en moest makkelijker kunnen. Ik had een klein kind van 1 jaar, was zwanger van mijn tweede kind en mijn man zat 2 weken per maand in het buitenland voor zijn werk waardoor ik er de helft van de tijd alleen voor stond. Alle tijd die ik had om te werken wilde ik daarom effectief gebruiken. Toen de mogelijkheid voorbij kwam om met Phil te werken, wist ik meteen: dit moet ik doen! Dankzij Phil maak ik nu goedlopende advertenties, heb ik mailfunnels gebouwd en geef ik webinars. Door webinars krijg ik nu moeiteloos klanten. In de eerste 13 dagen van 2021 zat ik al over mijn jaaromzet van 2020 heen en dat met 3 dagen werken per week! Mijn man hoeft niet meer te vragen wanneer ik eindelijk iets ga verdienen, ik doe wat ik leuk vind en heb daarnaast nog genoeg tijd voor mijn gezin. Eigenlijk had ik deze investering 2 jaar eerder moeten doen, dat zou me heel veel frustratie hebben gescheeld.

Meike Hendriks - coach voor (kersverse) moeders

Ik volgde Phil al een tijdje en had al eens een klein programma bij haar afgenomen. Ik was onder tussen alweer 2 jaar ondernemer en had net mijn online training gelanceerd, zonder echt goed resultaat. Ik wilde met mijn business next level gaan, een continuïteit aan klanten hebben maar vooral doen wat bij me past en mij energie geeft. Op het moment dat ik besloot om met Phil te gaan samenwerken veranderde er iets in mij. Ik ben steeds meer staan voor wie ik ben en ben ondernemen gaan zien als iets waar ik enorm veel plezier aan beleef. Phil heeft mij geholpen om de juiste keuzes te durven maken, ze was streng maar rechtvaardig, juist op die momenten dat ik dat heel hard nodig had. Ook bevestigde zij heel vaak mijn onderbuikgevoel terwijl ik daar dan nog zelf erg onzeker over was.

Ze heeft mij niet alleen een betere ondernemer gemaakt, maar ook een betere Life- & Businesscoach. Ik heb zoveel van haar geleerd of zoveel verschillende vlakken, zij is voor mij echt de belangrijkste persoon geweest voor mijn onderneming. Phil, dank je wel dat je eerlijk tegen me durfde te zijn, dat je mij liet zien dat ik geen angsten hoef te hebben en mijn onzekerheid heb mogen loslaten. Je hebt me echt laten groeien als mens!

Joyce Scheijnen – Life- & Businesscoach

2020 was een heftig jaar, maar ik durf met zekerheid te zeggen; Als ik Phil niet had gekend, was ik gestopt met mijn bedrijf. Sinds 2012 ben ik ZZP’er. Ik gaf ballet en moderne danslessen en later Pilates en Yoga. Ik werd altijd uurtje factuurtje ingehuurd, dus ik hoefde nooit zelf te ondernemen.  Tot ik in 2018 mijn droom besloot waar te maken; een eigen Pilates en yoga studio. In maart 2020 vond ik mijn eigen locatie en 2 weken later zaten we in lockdown. In mei begon ik, de wanhoop nabij, mijn traject met Phil.

Ik begon en ik wist níets. Wat is een funnel, wat is een automation? Omzet doel? Sales page? Ik had er nog nooít van gehoord. Maar ik wílde dit leren! En wat een rollercoaster is het geweest.

In no time liep mijn weggever over de 3000 aanvragen heen en liep mijn instapproduct winstgevend.

Mijn ondernemersmindset en moneymindset zijn met 1000% gegroeid naar een punt waarop ik mij niet meer uit het veld laat slaan door maatregelen, maar mijn kansen zie.

Ik ben in het afgelopen jaar gegroeid als ondernemer, maar ook als vrouw en moeder. Want Phil heeft mij ook waanzinnig veel geleerd over de balans tussen werk en gezin. Hoe bepaal ik mijn grenzen en hoe communiceer ik deze op een prettige en effectieve manier?

Dit was zeker nodig, want mijn man vroeg regelmatig; ‘wanneer ga je weer eens iets betalen aan de vaste lasten thuis?’ Maar met hoge vaste lasten en investeringen ging alle omzet meteen terug het bedrijf in.

Alles kwam op de rit. Mijn facebook advertenties trokken nieuwe klanten naar de studio, online liep een beetje. Maar ik voelde dat ik er nog niet helemaal was. Mijn ogen voor de schaalbare online producten waren geopend en wat ik voor me zag, had ik nog niet bereikt.  Dus besloot ik nog 3 maanden langer bij Phil te blijven. Om mijn financiën nog overzichtelijker te maken en te leren webinars te geven.

In twee weken van mijn webinars heb ik de investering van 3 maanden verlenging al bijna terugverdiend!

Ik heb nu veel meer plannen voor online trainingen en durf zelfs niet eens meer met zekerheid te zeggen of ik nog lang mijn studio blijf houden. Elke dag ben ik dankbaar dat Phil op mijn pad gekomen is. Zij heeft mij van een compleet groentje weten te begeleiden naar de sterke ondernemer die ik nu ben!

Anneroos de Wit (Inner Movements) - Pilates en Yoga docente

Toen ik mijn praktijk startte had ik wel leuke ideeën, maar achteraf bijzonder veel belemmerende overtuigingen waardoor de klantenstroom niet op gang kwam. Ik leerde in een ander businesscoachingtraject over toe te passen strategieën, zette deze in, maar alsnog kwam die klantenstroom niet op gang. Met inmiddels behoorlijk wat onzekerheid en veel vragen verder, dacht ik dat ondernemen misschien niet voor mij was weggelegd.

En toen kwam Phil op mijn pad. In een webinar over ondernemen vanuit echtheid kwam ik erachter wat de missing link was: mijn bedrijf kan alleen groeien als ik zelf mee groei! Vol vertrouwen ben ik het Business Upgrade traject ingestapt en binnen 6 weken had ik mijn investering er al uit!

Phil is echt een kanjer in wat ze doet en ook nog eens een heel leuk mens. Ze heeft me zo veel geleerd over ondernemen, maar vooral over mezelf. Ze heeft me inzicht gegeven en af en toe een liefdevolle schop onder mijn kont gegeven. Mijn belemmerende overtuigingen hebben plaatsgemaakt voor ondersteunende overtuigingen en GROTE plannen. Dankzij Phil heb ik volledig vertrouwen in mijn business en in mezelf, dat is zo bijzonder waardevol. Ondernemen is nu leuker dan ooit!

Ik ben je echt dankbaar voor alles van afgelopen maanden, Phil.

Kim Hartbiet - Orthomoleculair therapeut

Ik was onzeker en had geen idee dat ik mezelf zo in de weg zat. Ik heb mezelf beter leren kennen tijdens het traject. Inhoudelijk heb ik veel geleerd, maar nog belangrijker vind ik zelf is dat ik als persoon heel erg ben gegroeid en nu als ondernemer echt in mijn kracht sta. Ik ben jaren op zoek geweest naar mijzelf en wat ik wilde als persoon en als ondernemer. Ik heb in deze 6 maanden meer geleerd dan in die jaren daarvoor. Ik vond het heel fijn dat Business Upgrade een combinatie is van businesscoaching en lifecoaching.

Het leren kennen van de andere ondernemers in de groep is zo waardevol dat ik nu nooit meer in een traject zonder groep zou stappen. De live dagen waren echt een cadeautje.

Als ik niet in Business Upgrade was gestapt had ik nu zeker nog geen webinars gegeven en advertenties lopen. Ik denk dat ik dan alleen maar actief zou zijn op social media en misschien een website had gehad. Ik had dan nooit gestaan waar ik nu sta.

Ik had binnen 4 weken mijn eerste betalende klant terwijl ik zelf nog in opleiding was.

Daphne Hieltjes - Diëtist & Leefstijlcoach

Toen ik in augustus (2019) met mijn traject begon stond ik stil met mijn bedrijf. Ik gaf als yoga docente les bij verschillende yogastudio’s in Rotterdam en ik was toe aan een volgende stap.

Via een eerdere business coach, kwam ik Phil tegen. Ik volgde haar al een tijdje op Instagram en ik vond haar enthousiasme, directheid en gedrevenheid aanstekelijk. Daarom besloot ik bij haar Business Upgrade te volgen. Mijn doel was om onafhankelijk van yogastudio’s mijn geld te verdienen met mijn yogalessen en om een betaalde online yoga community op te richten die ook door kan lopen wanneer ik naar Nicaragua reis.

Al in ons gratis groeigesprek gaf Phil mij veel inspiratie en inzichten hoe ik volgende stappen zou kunnen zetten. Binnen een uur was duidelijk dat mijn droom binnen handbereik was en dat ik alleen maar de stapjes hoefde te zetten. 

In de zes maanden die volgde werd ik volledig onafhankelijk van mijn werk als yoga docente en begon ik geld te verdienen met mijn eigen bedrijf. Ik huurde een ruimte, begon mijn eigen groepen te verzamelen en creëerde een eigen aanbod. Ook heb ik nu een online yoga community met al 30 leden! Daarnaast geeft Phil zo veel hands-on en handige tips die ik nog altijd kan gebruiken en inzetten. Dus ook nu het traject voorbij is, kan ik altijd teruggrijpen naar alle tips die ze mij heeft aangereikt. Als ik even vastloop en niet weet hoe verder, dan heb ik nog steeds haar duwtjes in de rug om in blokjes aan de slag te gaan en gewoon te doen wat ik te doen heb. Dankzij mijn traject bij Phil heb ik geleerd dat geld verdienen met mijn eigen bedrijf, met mijn eigen aanbod, binnen handbereik lag en dat het een feestje is om AAN en IN je bedrijf te werken.

Charlotte Johanna - Yoga therapeut, liefdescoach en spreker

Voordat ik het traject met Phil startte, had ik werkelijk geen idee waar ik moest beginnen. Ik had een soort van idee, wist dat ik er écht iets mee wilde, maar waar moest ik in hemelsnaam beginnen?

Phil heeft me hierin absoluut op weg geholpen. Binnen 4 dagen zat mijn pilotgroep vol met 4 vrouwen en kon ik aan de slag. Een tijd later organiseerde ik een betaalde challenge voor €22 en daar deden direct 30 mensen aan mee! Een gedeelte stroomde in mijn vervolgprogramma, zo cool!

Daarnaast leer je ook meteen andere ondernemers kennen, wat ik echt een pluspunt vind. En… zo kan je direct wat voor elkaar betekenen!

Het stuk lifecoaching is minstens zo waardevol geweest voor mij. Er waren momenten dat ik dacht: waar ben ik aan begonnen? Of stemmetjes die me tegenhielden. Daar maakte Phil me goed bewust van.

Savannah in 't Veld - OERsterk leefstijlcoach

Ik wilde gewoon geld gaan verdienen, meer richting en weten wat ik aan het doen was als ondernemer. Ik zag Phil haar webinar over ondernemen vanuit echtheid en dacht: ik kan nog zo veel leren. Er is zo veel meer.

Business Upgrade heeft me heel veel opgeleverd. Inzicht in mezelf. Inzicht in mijn business. Het is zo een verheldering dat we ook met belemmerende overtuigingen aan de slag zijn gegaan. De connectie met de andere deelnemers was echt geweldig. Dit was ook een van de redenen dat ik instapte, meer ondernemers om me heen. Als ik niet in dit traject was gestapt dan was ik gestopt met mijn bedrijf, was ik in loondienst gegaan en was ik niet blij geweest. Dankzij het traject heb ik snel mijn richting gevonden en is mijn vertrouwen gegroeid. Tijdens de 1-op-1 gesprekken maakte ik meters in mijn business. Ik heb een enorme transformatie doorgemaakt.

Er is me zoveel helder geworden over mijn mentaliteit. Mijn man zei gisteren dat hij de focus en het vertrouwen ziet die ik in mezelf heb. Ik zie nu de waarde van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Ik heb opeens mijn purpose gevonden.

Als je twijfelt om een businesscoach in te huren dan weet je je antwoord al. Want je overweegt het al. Je bent ergens naar op zoek (richting, antwoorden) die je zelf niet hebt. Ik vond het heel spannend om de investering te doen en nu vind ik het de investering heel erg waard. Niets doen is veel duurder dan deze investering.

Dankzij mijn weggever en Facebookadvertenties had ik binnen één week 250 aanmeldingen voor mijn e-maillijst. Ik ging in één keer van nul een indrukwekkende lijst.

Iris Hebing – Health- & Mindsetcoach

Jouw investering

Eenmalig €3997,- excl btw

Of 6 termijnen van €690,- excl btw

Ik kan niet wachten om met je aan de slag te gaan!

Ben je klaar om het bedrijf en leven te creëren dat je echt wilt? Laten we dan kijken of we een klik hebben en of dit voor jou het juiste moment is om te starten met Business Upgrade. Vraag snel een gratis Groeigesprek aan.