Business Start - Lifecoach Phil - Creëer je droomleven

Business Start

Kickstart jouw bedrijf in 3 maanden

Ben jij vrij recent begonnen als coach, trainer of docent omdat je mensen graag wilt helpen op jouw eigen manier terwijl je zelf het financiële en mentale leven creërt dat je écht wilt?


Maar nu heb jij het gevoel dat…

=

Je geen idee hebt wat je moet doen om aan klanten te komen. Je probeert meerdere dingen maar je twijfelt of dat wel de juiste dingen zijn.

=

Je wilt zo graag mensen gaan helpen alleen je social media volgers blijft bestaan uit je familie en vrienden.

=

Misschien heb je al wel een website waar je veel tijd, geld en energie in hebt gestopt maar je website levert momenteel nog weinig (lees: geen) klanten op. Of je hebt nog helemaal geen website en weet niet hoe je dit aan moet pakken.

=

Je voelt je soms onzeker omdat je de gedachte hebt dat je nog niet goed genoeg bent als coach.

=

Je bent echt niet commercieel en houdt echt niet verkopen.

Stop met aanrommelen en maak NU nog van 2020 JOUW jaar met meer impact, meer omzet en meer plezier.

Je bent nog maar net ondernemer of misschien al wat langer maar het lukt je niet om consistent klanten aan te trekken. Misschien heb je je eerste klant nog helemaal niet gehad. Je hebt veel plannen, je denkt veel na, je probeert van alles, kijkt ook wat bij anderen werkt, maar het blijft bij jou uit.

Je bent nu op het punt dat je voelt dat er iets moet gaan veranderen. Want mensen op jouw manier helpen terwijl je (goed) geld verdient met je eigen bedrijf is je droom.

Je bent klaar met het zelf uitvogelen en uitproberen dat tot weinig leidt. Je bent een doener. Je wilt actie en je wilt ook vooral nu eens de juiste dingen doen.

Hoewel je af en toe onzeker bent over jezelf, je eigen kunnen en je bedrijf weet je diep van binnen dat dit is wat je wil en dat dit absoluut mogelijk is. Je beseft inmiddels dat je dient te investeren in bepaalde kennis en coaching om je bedrijf goed neer te zetten zodat je een consistent inkomen kan realiseren.

Business Start is speciaal ontwikkeld voor coaches, trainers en docenten die goed zijn in hun vak, maar nog niet goed zijn in het ondernemen zelf. Ondernemen is ook absoluut een vak apart.

Ik heb in het begin heel lang de gedachte gehad dat ik alles zelf moest doen omdat ik nu eenmaal had gekozen voor een eigen bedrijf. Dit is een mega belemmerende overtuiging. Als ondernemer hoef je het niet alleen te doen.

We zouden het allemaal bizar vinden als je een nieuwe baan hebt en je komt op kantoor en je nieuwe collega zegt: “Daar is je werkplek. Je redt je wel he? Succes!” Maar dat is precies wat we doen als ondernemer. We denken massaal: Dat doe ik zelf wel even.

Jij hebt ondertussen door dat je het niet zelf hoeft te doen en dat je dat ook echt niet wilt. Daarom help ik je in Business Start om je bedrijf stevig neer te zetten zodat het werkelijk jouw droombedrijf wordt waar je een fijn salaris mee kunt verdienen.

Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg.

Hey, ik ben Phil van Son en mijn ondernemersavontuur begon in 2013. Ik was altijd al lekker eigenwijs, wil alles op mijn eigen manier doen en ik werk niet heel graag voor een baas 😉

Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen als lifecoach, maar na 5 jaar kwamen steeds vaker ondernemers naar me toe of ik hen ook kon leren hoe ze een succesvol bedrijf konden neerzetten. Ik heb de eerste 2,5 jaar niet kunnen rondkomen van mijn eigen bedrijf. Totdat ik het ondernemersspel echt doorhad. Vanaf dat moment werd mijn omzet elk jaar hoger. Daarom vond ik het maar al te leuk om dit nu door te geven aan andere ondernemers.

Begin 2020 heb ik besloten om alleen nog business- en lifecoach te zijn voor coaches, trainers en docenten die hun (online) bedrijf online willen laten groeien door middel van een break even funnel, webinar en advertenties EN die weten dat hun omzet alleen maar kan groeien als zij zelf als persoon meegroeien met hun bedrijf. Ik geloof heilig in de combinatie van businesscoaching en lifecoaching. Je kan wel weten wat je moet doen, maar dan moet je het nog wel doen.

Zo ziet het 3 maanden programma Business Start eruit:

In Business Start gaan we samen 3 maanden aan de slag en leer je ALLES over wat je moet weten over een succesvolle (online) business bouwen. Je leert alles over het creëren van een consistente klantenstroom via online kanalen zoals een breakeven salesfunnel, webinars en Facebook advertenties.

Dit is wat het programma praktisch gezien inhoudt.

⚡ We starten met een 1-op-1 kick-off call van 90 minuten. Hierin maken we samen jouw product funnel. En vervolgens kiezen we de strategie en maken we een gespecificeerd stappenplan zodat je precies weet wat je te doen staat.

⚡ Naast het kick-off gesprek hebben we nog twee andere 1-op-1 coachcalls van een uur.

⚡ Je hebt 3 maanden lang een directe lijn met mij. Ik geef persoonlijk feedback op je salesfunnel, webinar, FBads, weggever, alles. En ik help je om door mentale blokkades heen te komen. Je mag onbeperkt je vragen mailen. Op maandag tot en met donderdag krijg je binnen 24 uur antwoord. 

⚡ Je hebt 3 maanden toegang tot de besloten Facebookgroep waar je gelijkgestemde ondernemers leert kennen. Hier bepaal je op maandag je focus, vier je op vrijdag je successen en deel je de opdrachten.

⚡ Elke maand een online live Q&A met de groep

⚡ Al mijn online modules over salesfunnels, salespagina template, ideale klant, homepage template, Facebook Advertentie Training, breakeven funnel challenge, webinars. Tot alle online modules behoudt je onbeperkt toegang.


Na Business Start heb j
ij:

✅ Een duidelijk product aanbod waar jij en je klant heel blij van worden.

✅ Voel je je zelfverzekerd en hou je jezelf niet meer klein.

✅ Heb je een systeem klaar om consistent leads en klanten aan te trekken.

✅ Heb je een complete nieuwe mindset en voel je de overvloed die online ondernemen heeft.

✅ Zijn jouw online kanalen conversie proof zodat je via een verbindende manier volgers tot klanten kan transformeren.

✅ Weet jij hoe je in een handomdraai een winstgevende campagne in Facebook kan zetten.

Waar sta jij over een paar maanden?

Je weet precies waar je nu staat en wat nu je huidige situatie is. Maar weet je ook goed waar je over een paar maanden wilt staan? Stel je eens voor dat je precies daar bent waar je wilt zijn. Dat is een lekker gevoel he. Jij kan dat absoluut behalen. Dit is voor jou weggelegd. Zeker!

Besef dat je 2 keuzes hebt op dit moment.

Keuze 1: de situatie laten zoals hij is en het toch nog even een paar maanden zelf proberen. Grote kans dat er niets verandert. Hoe zou je je dan over een paar maanden voelen? Als je over 3 maanden of 6 maanden terug denkt aan dit moment en je nog op precies dezelfde plek staat?

Ik weet zeker dat de inner criticus ondertussen flink aan het schreeuwen is. Je kan je hierdoor laten leiden en denken: Ik vind het te duur, dus ik ga het niet doen. Of: Ik denk niet dat dit het juiste moment is en ga later aan de slag met mijn bedrijf. Dit zijn ook opties. Let er wel op dat je ook voor deze opties een prijs betaald.

Je zult altijd ‘pijn’ ervaren. Ongeacht het pad wat je kiest. Kies daarom heel bewust je pijn. Wil je de pijn van groei voelen of de pijn van vast blijven zitten in een situatie waar je steeds minder blij van wordt?

Keuze 2: Je stapt uit je comfortzone en gaat serieus aan de slag met het creëren van jouw succesvolle (online) bedrijf. Grote kans dat alles voor je verandert.

De investering voor dit drie maanden programma is €1750 excl btw. Het mag ook in 3 termijnen van €608 excl btw worden voldaan.

 

Gaan we samenwerken?

Ben je zelfstandig ondernemer en denk je dat Business Start iets voor jou is? Vul het onderstaande formulier in, dan neem ik op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. We plannen dan een vrijblijvende call in om kennis te maken. Deelname aan het programma gaat altijd op basis van een wederzijdse match. 

Ervaringen

Dit is de eerste keer dat ik Business Start organiseer. Hieronder lees je persoonlijke ervaringen van deelnemers aan mijn andere programma Business Upgrade.

Toen ik mijn praktijk startte had ik wel leuke ideeën, maar achteraf bijzonder veel belemmerende overtuigingen waardoor de klantenstroom niet op gang kwam. Ik leerde in een ander businesscoachingtraject over toe te passen strategieën, zette deze in, maar alsnog kwam die klantenstroom niet op gang. Met inmiddels behoorlijk wat onzekerheid en veel vragen verder, dacht ik dat ondernemen misschien niet voor mij was weggelegd.

En toen kwam Phil op mijn pad. In een webinar over ondernemen vanuit echtheid kwam ik erachter wat de missing link was: mijn bedrijf kan alleen groeien als ik zelf mee groei! Vol vertrouwen ben ik het Business Upgrade traject ingestapt en binnen 6 weken had ik mijn investering er al uit!

Phil is echt een kanjer in wat ze doet en ook nog eens een heel leuk mens. Ze heeft me zo veel geleerd over ondernemen, maar vooral over mezelf. Ze heeft me inzicht gegeven en af en toe een liefdevolle schop onder mijn kont gegeven. Mijn belemmerende overtuigingen hebben plaatsgemaakt voor ondersteunende overtuigingen en GROTE plannen. Dankzij Phil heb ik volledig vertrouwen in mijn business en in mezelf, dat is zo bijzonder waardevol. Ondernemen is nu leuker dan ooit!

Ik ben je echt dankbaar voor alles van afgelopen maanden, Phil.

Kim Hartbiet - Orthomoleculair therapeut

Ik was onzeker en had geen idee dat ik mezelf zo in de weg zat. Ik heb mezelf beter leren kennen tijdens het traject. Inhoudelijk heb ik veel geleerd, maar nog belangrijker vind ik zelf is dat ik als persoon heel erg ben gegroeid en nu als ondernemer echt in mijn kracht sta. Ik ben jaren op zoek geweest naar mijzelf en wat ik wilde als persoon en als ondernemer. Ik heb in deze 6 maanden meer geleerd dan in die jaren daarvoor. Ik vond het heel fijn dat Business Upgrade een combinatie is van businesscoaching en lifecoaching.

Het leren kennen van de andere ondernemers in de groep is zo waardevol dat ik nu nooit meer in een traject zonder groep zou stappen. De live dagen waren echt een cadeautje.

Als ik niet in Business Upgrade was gestapt had ik nu zeker nog geen webinars gegeven en advertenties lopen. Ik denk dat ik dan alleen maar actief zou zijn op social media en misschien een website had gehad. Ik had dan nooit gestaan waar ik nu sta.

Ik had binnen 4 weken mijn eerste betalende klant terwijl ik zelf nog in opleiding was.

Daphne Hieltjes - Diëtist & Leefstijlcoach

Toen ik in augustus (2019) met mijn traject begon stond ik stil met mijn bedrijf. Ik gaf als yoga docente les bij verschillende yogastudio’s in Rotterdam en ik was toe aan een volgende stap.

Via een eerdere business coach, kwam ik Phil tegen. Ik volgde haar al een tijdje op Instagram en ik vond haar enthousiasme, directheid en gedrevenheid aanstekelijk. Daarom besloot ik bij haar Business Upgrade te volgen. Mijn doel was om onafhankelijk van yogastudio’s mijn geld te verdienen met mijn yogalessen en om een betaalde online yoga community op te richten die ook door kan lopen wanneer ik naar Nicaragua reis.

Al in ons gratis groeigesprek gaf Phil mij veel inspiratie en inzichten hoe ik volgende stappen zou kunnen zetten. Binnen een uur was duidelijk dat mijn droom binnen handbereik was en dat ik alleen maar de stapjes hoefde te zetten. 

In de zes maanden die volgde werd ik volledig onafhankelijk van mijn werk als yoga docente en begon ik geld te verdienen met mijn eigen bedrijf. Ik huurde een ruimte, begon mijn eigen groepen te verzamelen en creëerde een eigen aanbod. Ook heb ik nu een online yoga community met al 30 leden! Daarnaast geeft Phil zo veel hands-on en handige tips die ik nog altijd kan gebruiken en inzetten. Dus ook nu het traject voorbij is, kan ik altijd teruggrijpen naar alle tips die ze mij heeft aangereikt. Als ik even vastloop en niet weet hoe verder, dan heb ik nog steeds haar duwtjes in de rug om in blokjes aan de slag te gaan en gewoon te doen wat ik te doen heb. Dankzij mijn traject bij Phil heb ik geleerd dat geld verdienen met mijn eigen bedrijf, met mijn eigen aanbod, binnen handbereik lag en dat het een feestje is om AAN en IN je bedrijf te werken.

Charlotte Johanna - Yoga therapeut, liefdescoach en spreker

Voordat ik het traject met Phil startte, had ik werkelijk geen idee waar ik moest beginnen. Ik had een soort van idee, wist dat ik er écht iets mee wilde, maar waar moest ik in hemelsnaam beginnen?

Phil heeft me hierin absoluut op weg geholpen. Binnen 4 dagen zat mijn pilotgroep vol met 4 vrouwen en kon ik aan de slag. Een tijd later organiseerde ik een betaalde challenge voor €22 en daar deden direct 30 mensen aan mee! Een gedeelte stroomde in mijn vervolgprogramma, zo cool!

Daarnaast leer je ook meteen andere ondernemers kennen, wat ik echt een pluspunt vind. En… zo kan je direct wat voor elkaar betekenen!

Het stuk lifecoaching is minstens zo waardevol geweest voor mij. Er waren momenten dat ik dacht: waar ben ik aan begonnen? Of stemmetjes die me tegenhielden. Daar maakte Phil me goed bewust van.

Savannah in 't Veld - OERsterk leefstijlcoach

Ik wilde gewoon geld gaan verdienen, meer richting en weten wat ik aan het doen was als ondernemer. Ik zag Phil haar webinar over ondernemen vanuit echtheid en dacht: ik kan nog zo veel leren. Er is zo veel meer.

Business Upgrade heeft me heel veel opgeleverd. Inzicht in mezelf. Inzicht in mijn business. Het is zo een verheldering dat we ook met belemmerende overtuigingen aan de slag zijn gegaan. De connectie met de andere deelnemers was echt geweldig. Dit was ook een van de redenen dat ik instapte, meer ondernemers om me heen. Als ik niet in dit traject was gestapt dan was ik gestopt met mijn bedrijf, was ik in loondienst gegaan en was ik niet blij geweest. Dankzij het traject heb ik snel mijn richting gevonden en is mijn vertrouwen gegroeid. Tijdens de 1-op-1 gesprekken maakte ik meters in mijn business. Ik heb een enorme transformatie doorgemaakt.

Er is me zoveel helder geworden over mijn mentaliteit. Mijn man zei gisteren dat hij de focus en het vertrouwen ziet die ik in mezelf heb. Ik zie nu de waarde van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Ik heb opeens mijn purpose gevonden.

Als je twijfelt om een businesscoach in te huren dan weet je je antwoord al. Want je overweegt het al. Je bent ergens naar op zoek (richting, antwoorden) die je zelf niet hebt. Ik vond het heel spannend om de investering te doen en nu vind ik het de investering heel erg waard. Niets doen is veel duurder dan deze investering.

Dankzij mijn weggever en Facebookadvertenties had ik binnen één week 250 aanmeldingen voor mijn e-maillijst. Ik ging in één keer van nul een indrukwekkende lijst.

Iris Hebing – Health- & Mindsetcoach

Toen ik met Phil aan de slag ging zat ik vast aan een franchise organisatie. Dit werkte niet voor mij en besloot mijn eigen pad te gaan bewandelen. Het hele traject met Phil was een zoektocht over: wat wil ik nu eigenlijk met mijn bedrijf? Hoe ga ik zelf verder? Hoe ga ik nu mijn aanbod zo aanpassen dat het bij mij past en wat ook goed werkt? Daarnaast was het ook een zoektocht naar mezelf en hoe ik mij kan profileren als eigenaar van mijn bedrijf. Het is een supermooi proces geweest waarin ik mezelf en mijn bedrijf heb gevormd. En ik heb mijn eerste betalende klant binnengehaald!

Soms wil ik te snel, dan denk ik “mijn website staat, dus klanten kom maar”. Ik realiseer me dat het een bijschaaf proces blijft. De inschrijfpagina voor mijn weggever heb ik nu al drie keer aangepast om deze te verbeteren. Ik begon met 6 aanmeldingen en de tweede keer al 87! Wat een verschil.

Mijn grootste inzicht tijdens het traject is dat adverteren heel goed werkt. Je maakt jezelf zichtbaar en je krijgt hier echt je leads door. Dankzij de Facebook advertentietraining van Phil heb ik hier ontzettend veel over geleerd. De lessen in de academie zijn heel fijn, lekker duidelijk en overzichtelijk. Ik ben heel blij dat ik hier levenslang toegang tot behoud.

Ik vond het een heel waardevol traject. Absoluut een groei- en ontwikkelproces om in mezelf en met mijn bedrijf te ontdekken wat ik precies wil. Phil denkt altijd mee. Ik kon alle vragen stellen en ze konden niet gek genoeg zijn. Ik vond het fijn om Phil te leren kennen. Ze is een fijne coach die altijd een prettige energie uitstraalt.

Cynthia Nanninga – Stress & burn-out coach voor leerkrachten

Ik wilde online gaan met mijn business, maar had totaal geen idee hoe. Dankzij Business Upgrade heb ik dit nu gerealiseerd. Ik heb nu een volledig online programma. Ik heb de luister naar je lijf challenge vanuit niets gecreëerd en al 2 keer gegeven. Ik heb een break even offer gemaakt dat ik ook als downsell kan gebruiken. Ik heb een complete funnel in een mailsysteem!

Ik heb een online bedrijf en dat is super cool! Om mijn bereik te vergroten raadde Phil aan om Facebookadvertenties te gebruiken. Ik had alleen geen idee hoe dit werkte. Na twee masterclasses over adverteren vanuit Business Upgrade kreeg ik het nog niet goed voor elkaar. Phil heeft toen een extra Facebook masterclass georganiseerd waarbij ze mijn campagne letterlijk ging maken in Facebook om het zo nogmaals stap voor stap te laten zien en tegelijkertijd was mijn campagne meteen gebouwd. Dit was zo waardevol en fijn.

Judith van den Reek - Leefkrachtcoach

Toen ik startte met mijn online logopedie praktijk brak voor mij een onzekere periode aan waarin ik vastigheid zocht. Het voelde vertrouwd met Phil. Het moet gewoon klikken met een coach en dat deed het!

Ik vond het fijn dat je alles kon vragen wat je wilde en er direct antwoord op kreeg. Phil motiveert heel goed en na elk gesprek had ik direct een high vibe.

Dat ze lifecoach is heeft heel veel meerwaarde. Ze doorziet heel snel wat er achter iets ligt. Waarom ik ergens tegen aanhikte. Ze is heel eerlijk, een ervaringsdeskundige en een gezellige Brabander!

Ik voelde me als beginnende ondernemer best wel eenzaam. Ik had behoefte om ondernemers om me heen te hebben die tegen dezelfde dingen aanliepen en waar ik mee kon sparren. Dankzij de online community en de live trainingsdagen heb ik fijn contact met een aantal onderneemsters.

Als ik het niet had gegaan was ik nog steeds zoekende naar hoe ga ik dit doen.

Lonneke van Grunderbeek - Logopedist

De investering voor dit drie maanden programma is €1750 excl btw. Het mag ook in 3 termijnen van €608 excl btw worden voldaan.

 

Gaan we samenwerken?

Ben je zelfstandig ondernemer en denk je dat Business Start iets voor jou is? Vul het onderstaande formulier in, dan neem ik op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. We plannen dan een vrijblijvende call in om kennis te maken. Deelname aan het programma gaat altijd op basis van een wederzijdse match.