Kom terug in je eigen kracht
Diepgaande levenslessen voor geluk van binnenuit


Gaat het bij jou om de binnenkant of om de buitenkant?

Wat zie je bij anderen en wat zie je bij jezelf? Huis, gezin, partner, werk, kleding, auto? 

Maar wat speelt zich af in jouw binnenkant? Welke emoties, gevoelens, verlangens, ideeën en passies horen er bij jou? 

Ga je mee van buiten naar binnen?

Als je niet in je eigen kracht staat herken je je waarschijnlijk in het volgende:

  • Je voelt je onzeker over wat mensen van je denken. Je wilt alles perfect doen en je hebt weinig zelfvertrouwen.

  • Het voelt alsof je meer aan het overleven bent ipv leven. Dat je een buitenstaander bent in je eigen leven. 

  • Je cijfert jezelf weg. Zet jezelf op de laatste plaats. Het voelt alsof je je eigen ik en je passies hebt verloren.

  • Je hebt last van angsten, zorgen en stress.

  • Je krijgt steeds vaker lichamelijke klachten zoals: hoofdpijn, buikpijn, vermoeidheid, last van je schouders en nek. Je staat niet in contact met je gevoel. 

Misschien begrijp je niet hoe het komt, maar één ding is zeker: je wil dat het verandert

Hoe zou het voor je zijn als je voor jezelf kon kiezen en het leven gaat leiden dat jij wilt en verdient?


Prioriteiten stellen en keuzes maken vanuit je hart. Niet meer in de greep zijn van zorgen en angsten. Leren loslaten. Balans vinden tussen jezelf, je gezin, je werk, je vrienden, je hobby’s. Een einde maken aan je onzekerheid, perfectionisme en faalangst. Geen constante rusteloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn, buikpijn of last van je schouders en nek.

 

Dat je eindelijk je eigen onderneming kan starten of je droombaan vindt. Lekker met je gezin huisje, boompje, beestje zijn. Ga je wonen in het boerderijtje waar je al je heel lang van droomt. Geen constante stress meer die je hoofd en lijf in zijn macht heeft. Genieten van de kleine dingen in het leven. Leven vanuit gevoel. Vol zelfvertrouwen en energie door de dagen gaan. De beren op de weg zijn verandert in uitdagingen die jij aandurft.

Leer het in mijn gratis videotraining, ga leven vanuit gevoel en je geluk van binnenuit realiseren


Je bent waarschijnlijk al een lange tijd bezig om lekkerder in je vel te gaan zitten. Je hebt van alles geprobeerd: van minder werken, tot meer rust, tot yoga, tot groene smoothies, misschien heb je zelfs al de wereldreis geprobeerd of denk je er nu over na?

Je zoekt geluk. Het simpele geluk. Je hebt al op zo veel plekken gezocht. Waarom kun je het niet gewoon vinden? Waarom is het zo moeilijk? Die vragen heb ik mijzelf ook gesteld.

Mijn zoektocht duurder jaren. JAREN… Dat wens ik niemand toe. Daarom ben ik een nieuwe zoektocht begonnen, wat heb ik allemaal gedaan en wat werkte wel en niet.
 

Ik heb deze videotraining, bestaande uit 3 video's, gemaakt om jou te helpen en leren hoe je je geluk van binnenuit kan realiseren. Geluk dat niet afhankelijk is van andere mensen of materialistische zaken, maar dat gewoon in jou zit. Deze video's zijn vooral geschikt als je voelt dat je echt toe bent aan verandering, je weer de baas wilt worden over je eigen leven, voor jezelf wilt gaan kiezen zonder schuldgevoel en in contact wilt komen met je gevoel.


Deze 3-delige videotraining is tijdelijk beschikbaar. Gedurende 1 week ontvang je de 3 video's in je mailbox. De eerste video ontvang je op 25 januari.Gun dit iemand anders ook en deel het via social media!