Wilde je dat de Loslaat Challenge weer online kwam? Goed nieuws!


De Loslaat Challenge voelt lang geleden omdat er zo veel is gebeurt in de tussentijd. Maar eigenlijk is het pas 2 maanden geleden.

Wat een rollercoaster voor mij persoonlijk en voor de deelnemers.

Op de eerste dag van de challenge had ik afgesproken met Fien. Die kennen jullie misschien van Geer en Goor zoeken een hobby van RTL4. Fien vroeg of ik haar even naar de garage kon brengen zodat ze haar auto kon ophalen. Blijkt haar garage letterlijk naast papa’s begraafplaats te liggen.

Dit teken kon ik niet negeren. Dit wilde ik ook niet negeren, hoewel ik meteen de tranen voelde opkomen. Ik was al meer dan een jaar niet bij papa’s graf geweest. Ik had ook helemaal geen plantje bij me ofzo. Maar het was wel heel fijn. Ik was gezellig bij hem gaan zitten en we hebben gekletst.

En met we hebben gekletst bedoel ik dat ik tegen hem heb gekletst ;-)

En dat was nog maar de eerste dag van de challenge ! Met ups-and-downs en nog meer ups is de challenge tijd voorbij gegaan. En ook na de challenge zijn we verder gegaan voor de mensen die er aan toe waren. Met 39 deelnemers zijn we aan ronde 3 van de Terug In Je Eigen Kracht training begonnen.

We zijn nu in de 5e week en het is werkelijk zo een prachtige groep mensen. Het zijn echte krachtpatsers die niet bang zijn om te vechten voor wat ze waard zijn. En om ook te vechten om weer te voelen dat ze het waard zijn.

De Loslaat Challenge is offline gegaan nadat de challenge was afgelopen. Maar je wil niet weten hoeveel mails ik heb gehad van mensen die een paar dagen achter liepen en ook veel mensen die dachten dat ze de challenge konden bewaren zodat ze hem op een later tijdstip konden doen.

Erg veel teleurgestelde mensen dus.

Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Daarom is het nu mogelijk om de gehele Loslaat Challenge van 10 dagen met alle video’s, meditaties, visualisaties, oefeningen, het Loslaat Dagboek, besloten Facebookgroep, en inclusief de bonus + het afsluitende webinar van 100 minuten te ontvangen voor €25

Denk je nu: 'Yes, eindelijk ik wil de challenge nu kopen'.

Dan alvast een betaallinkje voor jou ;-) Maar lees ook gerust even verder want ik heb nog een leuk extraatje voor je! 

Er deden meer dan 4250 mensen mee aan de challenge en er is echt een super beweging ontstaan.

Maar als je alle mails van de challenge bewaard had om die op een later tijdstip te doen en er toen achter kwam dat dat niet kon. Kan ik me voorstellen dat je de energie van de challenge helemaal niet hebt meegekregen.

Daarom heb ik aan de deelnemers gevraagd of ze wilde omschrijven wat de challenge voor hen heeft betekent. Drie reacties heb ik hieronder voor je neergezet zodat je kan lezen of het iets voor jou is.

Lees je dit en denk je: jaaa dit wil ik ook bereiken!

Klik dan hier om de Loslaat Challenge te kopen voor maar €25.

En je hebt natuurlijk levenslang toegang tot de gehele challenge.


Extraatje!!
Als je voor maandag 26 december oftewel 2e kerstdag 23:59 besteld krijg je er nog een hele fijne mindfulness meditatie voor dagelijks gebruik bij uit de Terug In Je Eigen Kracht training.

Een oefening die je echt helpt bij het loslaten van de dag en de rust terug brengt in je hoofd en lichaam. Ik heb voor deze bonus gekozen omdat het dan meteen een leuk extra kerstcadeautje is die je aan jezelf mag geven

Liefs,
Phil


Share the love: