Wil je mij helpen jou te helpen?


Ik ben BIJNA klaar met de lancering van mijn training Terug In Je Eigen Kracht.

Ik werk al jaren aan deze training en nu is het bijna zo ver! Ik zal binnenkort de deuren openen voor een kleine groep echt gemotiveerden. 


Met de training Terug In Je Eigen Kracht leer je om het geluk van binnenuit er te laten zijn.


Je durft voor jezelf te kiezen, je maakt weer keuzes vanuit je hart, er is balans in je leven en je ontdekt hoe je kan communiceren vanuit gevoel en denken zodat er geen botsingen meer zijn in je relaties. 

Je staat weer in je eigen kracht, je bent vol zelfvertrouwen en je houdt echt van jezelf. Je weet dat je het waard bent en je gelooft er weer in dat jij het leven gaat ontvangen wat je wilt en verdient.


Als er problemen op je pad komen val je niet meer in een zwart gat, maar je ziet het als een uitdaging waarvan je kan leren en wat je zeker gaat overwinnen. 

Na de lancering gaan we samen aan de slag. Je staat er niet meer alleen voor, ik en de andere deelnemers, gaan je verder helpen in je transformatie. 

Voordat ik de training Terug In Je Eigen Kracht ga openen, heb ik je hulp nodig. Ik wil er absoluut zeker van zijn dat jij het meeste uit de training haalt en weer (of eindelijk) je stralende krachtige zelf wordt.


Zou je daarom voor mij, maar vooral voor jezelf, de tijd willen nemen om deze super korte enquête vragen te beantwoorden?


Ontzettend bedankt voor het invullen!

Met jouw input kan ik de training nog beter maken en daar ben ik je echt dankbaar voor.

Liefs,
Phil

PS. Ik zal je snel meer laten weten over de start van de training, hou je e-mailbox in de gaten!